Fan of the Match Roda JC

Terug

11 december 2022

Vrolijk lachend en benieuwd naar wat er zou gaan gebeuren kwam de Eowyn samen met haar vader, oom en neefje Ruben aan bij het Parkstad Limburg Stadion. Zij was zondag bij de wedstrijd van Roda JC tegen Heracles Almelo aanwezig als VIP gast en FC Robinstijn Fan of the Match.  

Voor de wedstrijd mocht ze een kijkje achter de schermen nemen in de perskamer en was ze aanwezig bij de interviews van ESPN met de beide trainers. Met een lekkere warme muts en jas trotseerde Eowyn de kou om de warming up van dichtbij mee te maken. De spelers zagen haar zitten en gaven haar allemaal een high-five. Ook scheidsrechter Jochem Kamphuis kwam samen met zijn assistenten kennis maken en ging met Eowyn op de foto. Langzaam werd het tijd voor het grote moment van de middag: Eowyn mocht de bal naar de middenstip dragen.  

Tijdens de wedstrijd genoot Eowyn in de dug-out langs de zijlijn. Ondanks de kou en de nederlaag van Roda JC beleefde Eowyn een prachtige middag. In de rust mocht ze met de camera van een persfotograaf nog wat foto’s maken. Na afloop ontving Eowyn een Roda JC shirt waarop er handtekeningen werden verzameld. Bij elke foto met de spelers riep Eowyn telkens keihard “cheese” waardoor ieder speler en zij zelf met een grote glimlach op beeld werden vastgelegd. 

Eowyn:
Onwerkelijk dat ik nu ik in het stadion op de middenstip ben!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Roda JC
  • Scheidsrechter Jochem Kamphuis
  • ESPN