Fan of the Match Willem II

Terug

11 december 2022

Voor het eerst ontvingen we dit seizoen niet op de vrijdagavond, maar op een vroege zondagochtend onze Fan of the Match Jim bij het Koning Willem II Stadion. Dit allemaal vanwege de belangrijke Brabantse derby tegen NAC Breda.  

Voor Jim was het thuis al een heel grote verrassing toen hij te horen kreeg dat hij met zijn gezin deze wedstrijd live in het stadion zou gaan bekijken. Toen we hem overvielen bij de hoofdingang en vroegen of hij onze eregast Jim was glunderde hij van spanning en enthousiasme! 

Gedurende de rest van de middag bleef Jim zichtbaar enorm genieten en was alles wat er gebeurde een spannende en indrukwekkende belevenis voor hem. Zijn familie leefde enorm met hem mee! 

De warming up zag hij van heel dichtbij én er was een fotomoment met een speler! 
De mooie sfeeracties van de supporters aan het begin van de wedstrijd maakte Jim mee vanuit de spelerstunnel, waar hij vol spanning stond te wachten het veld te mogen betreden bij de line up. 

De grote blijdschap bij het vroege doelpunt van Willem II hield in de 2e helft van de wedstrijd helaas niet lang stand. Helaas verloor Willem II de wedstrijd; maar ondanks dat kon Jim na afloop fijn nagenieten met een hapje en een drankje. 
 
Met een mooie blos op zijn wangen en vol van alle ervaringen ging Jim moe maar heel tevreden naar huis. 

Moeder:
Dank jullie wel voor deze onvergetelijke dag!” 
 
SV Reeshof (vriendenclub FC Robinstijn):
“Jim en zijn familie voelde zich helemaal VIP. Bedankt!” 

 

Copyright foto: buro Toin Damen

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Willem II  
  • Willem II Betrokken: Suzanne Albregts, Meike van Nieuwburg, Meike van Gool en Noud Udo 
  • Fotoburo Toin Damen – Willem II Clubfotograaf 
  • Scheidsrechter Gözübüyük en zijn team