Fan of the Match VVV-Venlo

Terug

11 december 2022

Deze koude zondagmiddag stond in het teken van de Limburgse derby Vvv-Venlo tegen Mvv uit Maastricht. De Fan of the Match van vandaag is de 5 jarige Mirac. Mirac ging zich samen met zijn vriendinnetje Jaylinn omkleden en voorbereiden op de wedstrijd in het spelershome.

Nadat zijn moeder hem lekker warm had aangekleed kon hij afdalen naar het veld voor de warming up. Eenmaal op het veld aangekomen had Mirac al snel een bal weten te veroveren waarmee hij zijn voetbal talent aan het Venlose publiek toonde. In de dug-out poseerde de trainer van Vvv, Rick Kruys nog even met Mirac en Jaylinn. Ook de clubmascotte Koelie kreeg van beide de nodige aandacht. Nadat ze beide samen met de Koelkids, de spelers en de arbiters naar de middenstip waren gelopen mocht Mirac ook de toss van de wedstrijd verzorgen. Deze won Vvv en de match kon gaan beginnen!

Het was Vvv welke kans op kans kreeg maar deze helaas niet wist te benutten. We kregen helaas de eerste helft niets om ons warm voor te juichen. De tweede helft kwam Mvv het best uit de kleedkamer en na 10 minuten scoorde  Mvv dan ook de  0-1. Vvv wist zich te herpakken en maakte een kwartier voor tijd 1-1. Vvv rook de overwinning en deze kregen ze ook geheel verdient in de 86e minuut vancde wedstrijd. Met deze 2-1 eindstand gingen we naar het warme spelershome.

Nadat het feest op het veld gevierd was waren de spelers goed gemutst om met Mirac en Jaylinn op de foto te gaan en handtekeningen te zetten. Bijna alle spelers kwamen bij ze langs. Tevens kwam onze Fan of the Match sponsor, autorijschool Claudia Beurskens langs in het sperlershome met een leuk cadeau voor Mirac. Geheel in het Vvv geel ging hij moe en voldaan huiswaarts. Het was een unieke middag om nooit te vergeten……