FIER Sport en FC Robinstijn bundelen krachten in nieuw ambassadeurschap

Terug

28 december 2023

Rosmalen,  – FIER Sport, de verbindende schakel tussen sport en zaken, kondigt vol trots aan dat het vanaf 2024 ambassadeur is geworden van de Stichting FC Robinstijn. Deze samenwerking beoogt het verwezenlijken van voetbaldromen voor kinderen die, om diverse redenen, een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Stichting FC Robinstijn werd in juni 2009 opgericht door Pieter van Bussel, een voormalig voetballer met een passie voor de magie van het voetbal. Geïnspireerd door zijn eigen voetbaldromen en gedreven door de wens om kinderen dichter bij hun voetbalhelden te brengen, ontstond FC Robinstijn. Pieter, die bijna de status van profvoetballer bereikte, besloot zijn liefde voor het spel te delen door wensen in vervulling te laten gaan voor kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

“Samen met onze vrijwilligers, ambassadeurs en partners vormen wij één grote Robinstijn familie! En allemaal voelen wij ons bevoorrecht dat we op deze manier een klein steentje mogen bijdragen aan het grote geluk van een kind!”, aldus Pieter van Bussel, oprichter van FC Robinstijn.

De eerste voetbalwens van FC Robinstijn werd vervuld in december 2009 en bijna 15 jaar later vervult de stichting jaarlijks meer dan 200 voetbalwensen, zowel nationaal als internationaal, met de medewerking van wereldberoemde voetballers. De organisatie biedt kinderen de mogelijkheid om als “Fan of the Match” een voetbalervaring van formaat te beleven en organiseert ook bijzondere voetbalwensen “op maat” waarbij de kinderen op unieke wijze hun grote voetbalidool ontmoeten.

FIER Sport verheugt zich op de samenwerking met FC Robinstijn en ziet uit naar het gezamenlijk vervullen van nog meer voetbaldromen voor kinderen in de komende jaren. Het sponsorschap weerspiegelt de toewijding van FIER Sport aan maatschappelijke betrokkenheid en het versterken van de band tussen sport en de gemeenschap.

Over FIER Sport: FIER Sport is dé bemiddelaar tussen sport en zaken. Als bruggenbouwer brengt FIER Sport sportorganisaties, gemeente en maatschappelijke initiatieven samen om gezamenlijk impactvolle projecten te realiseren.

Over FC Robinstijn: Stichting FC Robinstijn, opgericht in 2009, vervult voetbalwensen voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met een toegewijd team van vrijwilligers, ambassadeurs en partners streeft FC Robinstijn ernaar bij te dragen aan het geluk van wenskinderen en wensgezinnen.

Fier Sport

FIER Sport en FC Robinstijn bundelen krachten in nieuw ambassadeurschap