Fan of the Match Helmond Sport vs NAC

Terug

13 januari 2023

Ze kon het nieuwe jaar niet beter beginnen, VIP gast bij haar cluppie Helmond Sport. Vrijdag 13 januari was het eindelijk zover. Haar kleine broer, ook een grote fan, was er ook bij en samen genoten ze met volle teugen. 
 
Aan de rand van het veld kon hij ze hun grote helden goed zien bij de warming-up en toen haar grootste held Mike Havekotte klaar was met warm keepen ging hij als eerste op de foto. De rest kreeg allemaal een high of low five toen ze het veld afgingen na de warming-up. 

Toen samen met scheidsrechter Martens en de wedstrijdbal het veld op. De toss werd ook verzorgd door Jill en maar helaas had Mike de verkeerde kleur. 

Omdat de wedstrijd live op TV was het natuurlijk extra spannen. 

Broertje Luca ging nog even snel met de complete bank op de foto. 

De wedstrijd was hartstikke spannend en gelukkig kon Jill 2x hard juichen voor haar favoriete club. Na de wedstrijd was het even wachten, maar dat wachten was het meer dan waard want heel veel handtekeningen en heel veel mooie foto’s waren het resultaat. De bal was uiteindelijk helemaal vol! 

Wenskind Jill:
Dat de scheidsrechter na de wedstrijd nog bij mij langskwam vond ik echt super met een mooie gesigneerde rode kaart als cadeau. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Martens en zijn assistenten