Fan of the Match Roda JC - Jong AZ

Terug

13 maart 2023

Cassidy had pas zelf een wedstrijd gefloten en mocht een praatje maken met scheidsrechter Luuk Timmer in zijn kleedkamer. Het leverde haar een gele kaart op 😊. 

Als Fan of the Match bij Roda JC- Jong AZ heeft Cassidy met haar zusje Skylar en moeder Silvy volop genoten. Tot vlak voor de wedstrijd wist ze niet dat ze op z’n speciale manier de wedstrijd zou gaan beleven. De spanning nam dan ook snel toe bij het betreden van het stadion.  

Na een stukje Limburgse vlaai en een bekertje cola mocht Cassidy in het FC Robinstijn tenue aan de rand van het veld de warming–up bekijken. Het stadion zag er volgens Cassidy veel groter uit dan vanaf de tribune. Ze kreeg al heel wat high-fives van de spelers. Daarna een praatje met de scheidsrechter en toen het spannendste moment van de avond: met de scheidsrechter het veld op om de wedstrijdbal naar de middenstip te dragen. 

Er waren speciale plaatsen gereserveerd vlak bij de zijlijn. Cassidy vond het mooi om zo dicht bij het veld te zitten en in de rust een balletje te trappen langs het veld. 

Na afloop kreeg Cassidy een Roda JC shirt dat bijna alle spelers hebben gesigneerd. De grootste verassing kwam van keeper Moritz Nicolas die Cassidy en Skylar elk een paar handschoenen gaf! 

Ook kreeg Cassidy een FC Robinstijn-aanvoerdersband met de logo’s van beide clubs erop. Aanvoerder Nils Roseler was zo vriendelijk om er zijn handtekening op te zetten. 

En…..Cassidy bracht geluk want Roda JC won met 2-0!  

Wenskind Cassidy:
Wow, wat een groot stadion

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Roda JC 
  • Keeper Moritz Nicolas voor de handschoenen  
  • Scheidsrechter Luuk Timmer en zijn assistenten