Fan of the Match Fortuna Sittard- PSV

Terug

15 januari 2023

Een bijzondere dag voor Yari vandaag. Samen met Papa ( die ook een echte Fortuna Fan is) , mama en opa en oma naar Fortuna Sittard -PSV. Yari ging niet zomaar kijken maar hij was de Fan of the Match vandaag!  

Allereerst kreeg Yari een hele mooie aanvoerdersband van Fortuna-PSV. Om niet veel later zijn outfit helemaal compleet te maken met het tenue van Fc Robinstijn. Waarna Yari een rondleiding kreeg bij de skyboxen en zelfs de commandopost mocht Yari een kijkje nemen, normaal is dit strikt geheim! Yari keek zijn ogen uit. 

Het was zover, samen met papa en de vrijwilligers van Fc Robinstijn ging Yari kijken of de magische deur open zou gaan. Deze deur wordt nooit zomaar open gemaakt maar Yari mocht naar binnen om door de spelerstunnel de trap op te lopen naar het veld. Wow.. hij keek zijn ogen uit. Hij mocht met o.a. Noslin en Roel Janssen een balletje trappen. Waarna hij klaar ging staan voor het belangrijke moment. Namelijk met de scheidrechter, Jochem Kamphuis, met de bal het veld oplopen. Een smile van oor tot oor. Alleen maar genieten! Waarna hij heerlijk de wedstrijd kon gaan kijken. 

Kort voor rust gingen we klaarstaan want Yari mocht penalty’s schieten en een ere ronde om het veld rennen. Net voordat het rustsignaal viel scoorde Fortuna 1-0. De 2de helft was spannend. 5 Minuten voor het einde van de wedstrijd stonden we weer klaar op het veld en kreeg Fortuna een penalty waardoor die 2-2 maakte. 

Na het eindsignaal gingen we de spelers een highfive geven, en met de spelers op de foto. Daar kwam keeper Pandur aan, even een foto moment en ineens gaf Pandur zijn keepershandschoenen aan Yari. Yari was diep onder de indruk. Waarna we net zoals de spelers via de spelerstunnel lekker naar binnen gingen. 

Daar kreeg Yari vanuit Fortuna nog een heel mooi Fortuna shirt met FC Robinstijn erop en hebben we lekker wat gedronken om vervolgens handtekeningen te scoren. Een Top dag voor Yari en ook voor het gehele gezin. 

Bij het afscheid nemen aan het einde van de dag zeggen opa en oma beide:
Bedankt. Wat een geweldige dag voor Yari. We hebben het niet droog kunnen houden. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Fortuna Sittard met speciale dank voor Pandur om zijn handschoenen te geven. 
  • Jordy Joosten van Fortuna Sittard voor de voorbereidingen. 
  • Scheidsrechter Kamphuis en assistenten