Fan of the Match FC Eindhoven

Terug

15 november 2022

Na een goede ontvangst van Hilde Wagelmans van de foundation van FC Eindhoven hebben we een rondleiding gehad door het stadion en heeft Hailey de diverse locaties eens grondig geïnspecteerd. Na de rondleiding en de inspectie ronde was er even tijd voor een lekkere warme chocolade melk en natuurlijk wat pepernoten want Sinterklaas was volgens Hailey ook alweer in het land! 

Na het omkleden en de kennismaking met Woutje en een leuke foto was het moment daar en mocht Hailey samen met scheidsrechter Janninck van de Laan en de 2 elftallen het veld betreden voor de wedstrijd. De indruk van de spelers en het stadion heeft Hailey doen staan genieten en een mooie indruk op haar achter gelaten. Na de tos liepen Woutje en Hailey leuk hand in hand van het veld af waarna de wedstrijd kon beginnen. 

Na een mooie eerste helft waarin FC Eindhoven met 1-0 de kleedkamer inging begon Hailey een beetje moe te worden, dit komt mede door de vele indrukken die ze op heeft gedaan. Er is toch nog geprobeerd om de tweede helft af te kijken maar na een kwartier te hebben gekeken werd de vermoeidheid haar toch teveel en is ze lekker naar huis gegaan. Voor FC Eindhoven was dat natuurlijk geen reden om dan ook rustiger aan te gaan doen er werd met 3-0 gewonnen van Telstar!! 

Naar het sporthonk van FC Eindhoven grondig te hebben bekeken, de catacomben te hebben geïnspecteerd was het met de scheidsrechter en de wedstrijdbal het veld op lopen toch wel het leukste en iets wat het meeste indruk  heeft gemaakt op Hailey.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Scheidsrechter Janninck van de Laan en assistenten  
  • Mascotte Woutje 
  • Medewerkers FC Eindhoven Foundation