Fan of the Match Fortuna Sittard - AZ

Terug

16 april 2023

Na het ontvangst van de Fan of the Match “Beau” in de ontvangsthal, zijn Moeder, Bonusvader, zusje, oma en opa(pipo) hebben we Beau verrast dat hij de Fan of the match van deze avond was. Beau was dol enthousiast en vol energie dat hij later deze avond het veld op mocht als FotM. In de lobby hebben we de aanvoerdersband overhandigd welke hij vol trots om deed.

Na even wat te drinken hebben gehad en het FC Robinstijn tenue te hebben aangetrokken begon het voor Beau echt te worden en kon hij niet wachten om het veld te gaan betreden! Maar eerst nog even een rondleiding door het stadion achter de schermen zoals Skyboxen (waar hij overladen werd met presentjes door Collé rental), security box en box 54 waar Beau een voorspelling mocht doen, hij voorspelde een 2-2(hopelijk zou het dat ook gaan worden).

Toen kwam het mooiste moment van Beau, namelijk het betreden van het speelveld en tussen zijn helden de rondo te mogen doen. Voor de wedstrijd nog even de harde kern opzwepen, daarna nog even op de foto met Gert-Jan Verbeek en Fresia Cousño Arias. Na het opstellen met de line up en voor het betreden van het veld, eerst nog wat geruststellende woorden van de scheidsrechter Serdar Gözübüyük om daarna samen het veld te gaan betreden met de bal in zijn hand.

Na een spannende eerste helft met een paar mooie goede kansen voor Fortuna Sittard was de stand 0-2! werden de penalty’s op de keeper afgewerkt wat ook weer spannend was voor hem want het was immers de keeper van Fortuna Sittard! Na de 3 penalty’s waar Beau er overigens al 3 van scoorde! nog een keertje even de harde kern opzwepen zodat ze de 2 helft nog harder zouden aanmoedigen als 12e man achter hun Fortuna Sittard. De 2e helft begon wederom erg spannend en met een paar mooie kansen voor Fortuna Sittard, maar helaas werd zij voorspelling van 2-2 niet behaalt en verloor Fortuna Sittard met 0-3. Ondanks deze uitslag was het een leuke avond voor Beau en was hij ergs tevreden over de wedstrijd.

Na nog wat foto’s, Handtekeningen in de catacombe en wat drinken kwam er helaas een einde voor deze magische avond en werd er met een grote glimlach afscheid genomen, en ging Beau tevreden naar huis, met een avond waar hij nog lang over na zal praten op school en thuis.

Beau kon niets specifiek iets benoemen wat hij het leukste vond deze avond. Het was een magische avond voor Beau. De moeder en bonusvader vonden het een zeer geslaagde avond .