Fan of the Match Helmond Sport

Terug

16 december 2022

6 jaar geleden was zijn grote broer Tommie als een Fan of the Match maar deze keer stond Antonie in het middelpunt van de belangstelling. Hij was samen met zijn vader, broer en goede vriend Nick naar de Braak gekomen waar hij door de weeks de JG1 van SV De Braak mee training geeft. Zelf voetbal hij bij Mierlo Hout. Toen bij aankomst hoorde dat hij waarschijnlijk ook een balletje mocht trappen met de reservespelers kon hij niet wachten tot hij het mooie FC Robinstijn tenue aan mocht doen. 
 
Aan de rand van het veld kon hij alles goed zien van de warming-up en werd hij door de teammanager meegenomen naar de reservespelers en daar kwam zijn droom uit een balletje trappen met 5 HS spelers. Hij gaf maar liefst 3 panna’s maar moest er ook 2 incasseren. Maar wat was dit te gek. 

Toen samen met scheidsrechter Vos en de wedstrijdbal het veld op. De toss werd ook verzorgd door Antonie en die werd gewonnen door HS. 

Dit was een voorbode voor de wedstrijd want ook die werd gewonnen op een ijskoude de Braak. In de 2e helft kwamen ze zelfs met warme worstenbroodjes langs op de tribune. Wat een mooi gebaar bij deze kou. 

Waar broer Tommie de geluksbrenger was in 2006 tegen Jong PSV was het nu Fan of the Match Antonie die het geluk bracht. Na de wedstrijd was het even wachten, maar dat wachten was het meer dan waard want diverse handtekeningen en heel veel mooie foto’s waren het resultaat.  

Antonie:
Dat ik met de spelers een balletje heb mogen trappen was echt super gaaf en het mooiste van de avond!! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Vos en zijn assistenten