Fan of the Match Fortuna Helmond Sport - Telstar

Terug

17 maart 2023

Pas op het laatste moment werd Joshelino verteld dat hij VIP gast was bij Helmond Sport –Telstar. Samen met zijn vader en moeder had hij er ontzettend veel zin in. 

In het prachtige FC Robinstijn tenue stond Joshelino aan de rand van het veld de warming up te bekijken van Helmond Sport. Hij ging daar op de foto met o.a. trainer Bob Peeters, aanvoerder Mike Havekotte en scheidsrechter Laurens Gerrets. 
 
Bij de opkomst mocht hij samen met scheidsrechter Gerrets en de wedstrijdbal voorop het veld op. Hij mocht daar de toss doen en ging zelf met alle spelers, scheidsrechter en grensrechters op de speciale “One Love” groepsfoto tegen discriminatie en racisme. 

Na de wedstrijd was de meet & greet weer overweldigend. Bijna alle spelers kwamen langs voor een handtekening en een mooie foto. Hoe vet is dat! 

Dat hij voorop het veld op mocht samen met een 11 tal clubgenoten van Stiphout Vooruit die de line up vormden dat was echt een hoogtepunt al was de panna die hij na de wedstrijd uitdeelde aan een Helmond Sport tijdens de handtekeningencessie wel het allermooiste 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Gerrets en zijn assistenten