Fan of the Match MVV Maastricht - Jong Utrecht

Terug

17 maart 2023

Vrijdag 17 maart 2023 hadden we niet 1 maar 2 FOTM’s. De broers Xavi en Dean. 
Vol spanning stonden ze al te wachten bij de ingang van de Business Lounge. 

Allebei gestoken in het mooie tenue van FC Robinstijn werd er vanaf de zijlijn gekeken naar de warming up. Een mooie foto met Bér de mascotte, nog snel een praatje met scheidsrechter Michael Eijgelsheim en dan mogen ze het veld op. Dean heeft besloten dat zijn broertje de bal naar de middenstip mag dragen. 

MVV wint die avond met 1-0. Na de wedstrijd zoek we ons plaatsje weer op in de Business Lounge. De jongens zijn nog niet binnen of de eerste speler staat al voor ze klaar voor een foto en een handtekening. 

Het duurt niet lang of allebei hun MVV shirt staat vol met handtekeningen. Moe maar voldaan vertrekken ze naar huis. 

Op de vraag wat vonden jullie het leukst antwoordde ze allebei “geweldig dat er zoveel speler waren gekomen om op de foto te gaan en een handtekening te geven. Het was een ultra avond om nooit meer te vergeten” 

Reactie ouders:
Ze hebben het niet leuk gehad maar ultra leuk. Ze hadden veel spanning vooraf maar ze hebben genoten. En als ze genieten dan genieten pap en mam ook. Wij als ouders hebben ook erg genoten hoe jullie ons opvingen en de avond met ons hebben doorgebracht. Het was een ultra fantastische avond.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en Staf MVV 
  • Scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten 
  • MVV  
  • Jean Hogenboom 
  • Bér de Batteraof