Fan of the Match Vitesse - PSV

Terug

19 maart 2023

Het was een bijzondere middag voor de enthousiaste Vitesse-supporter. Tibbe bezocht de wedstrijd van Vitesse tegen PSV, samen met zijn twee broers Ruben (14), Axel (10) en zijn ouders. 

Op zaterdag werd het programma al gedeeld met Tibbe en zijn broers, zodat Tibbe even aan het programma kon wennen. Op zondagochtend waren ze er alle drie helemaal klaar voor en stonden ze met Vitesse sjaals klaar om opgehaald te worden met de Vitesse mini.    

 

Bij het Gelredome aangekomen werd even rustig een drankje gedaan om even te acclimatiseren en daarna mocht Tibbe zich gaan omkleden voor de Line-up en gingen Axel en Ruben mee met persvoorlichter Koen Jans voor een kijkje achter de schermen en een rondleiding. 

Nadat Axel en Ruben weer terug waren op de tribune zagen we Tibbe het veld opkomen de wedstrij bal pakken en samen met scheidsrechter Pol van Boekel en de spelers het veld op gaan. Tibbe genoot zichtbaar en gaf alle spelers een high five tijdens de line up en nog even een hand aan zijn grote vriend Pol van Boekel. 

Tibbe was nog niet terug en de 0-1 voor PSV was helaas al gevallen. Met Tibbe weer bij zijn broers op de tribune ging Vitesse direct beter spelen. 

 In de rust stond er een Meet & Greet op het programma met Maximilian Wittek, een mooie gelegenheid voor Ruben en Axel om hem eens even flink aan de tand te voelen. De jongens waren zichtbaar onder de indruk en gingen tevreden weg met een handruk en een handtekening van Wittek. 

Tibbe vroeg nog even of hij zich toch weer mocht omkleden want hij wilde graag weer het veld op. 

De tweede helft kwam Vitesse terug in de wedstrijd en werd de 1-1 gescoord. Dit werd uitbundig gevierd door Tibbe en het gezin.  Nog kansen op de overwinning, maar helaas bleef het bij een gelijkspel.  

Na de wedstriijd terug naar de Vitesse mini om afscheid te nemen van Femke van Vitesse betrokken en nog even een mooie Vitesse bal met alle handtekeningen in beslag te nemen. Vervolgens met de Vitesse mini naar huis. 

Een fantastische dag voor Tibbe, Axel en Ruben, maar zeker ook voor Bert en Corinne, de ouders van deze drie prachtige kinderen, die ook zichtbaar genoten van deze dag. 

Een onvergetelijke dag!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Maximilian 
  • Koen en Femke van Vitesse 
  • Scheidsrechter van Boekel en assistenten  
  • Floris van Onna voor de aanmelding