Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

19 november 2022

Koen had één grote droom. Zijn voetbalheld en naamgenoot Koen Kostons in het echt zien. 
Op 19 november 2022 zal Koen zijn droom uitkomen als Fan of the Match bij MVV – Almere City FC. Wij verwelkomen Koen bij de ingang van de Business Lounge. Hij staat stilletjes naast zijn vader Peter en goede vriendin Zoë. Binnen in de Business Lounge kijkt hij zijn ogen uit.  

Het is al snel tijd om het FC Robinstijn tenue aan te trekken. Koen is een echte bikkel. Geen lange broek, gewoon een korte broek en dat met deze kou. Voordat we naar de spelerstunnel lopen is er een verrassing voor Koen. Koen voetbalt bij de JO11 van Berg’28. Buiten staan zijn trainers en zijn hele voetbalteam van Berg’28 hem op te wachten. Zij zullen een erehaag vormen voor Koen als hij het veld zal komen oplopen. Bij het zien van zijn teamgenootjes verdwijnt alle spanning als sneeuw voor de zon. 

Na het omdoen van de speciale FC Robinstijn aanvoerdersband lopen we naar de spelerstunnel. 
In de spelerstunnel krijgt Koen al een snelle knipoog van Koen Kostons. Het aftellen gaat beginnen en Koen loopt onder luid gejuich en een knallend vuurwerk het veld op. Nadat hij de toss heeft mogen doen van scheidsrechter vd Graaf zoeken we onze plaatsen op, op de hoofdtribune. 

Na een spannende en koude wedstrijd weet MVV de winst over de streep te trekken. We lopen niet direct terug naar de Business Lounge maar gaan nog even het veld op. Koen Kostons wil hem nog iets geven. Uit handen van Koen krijgt hij een mooie MVV sjaal en we maken een mooie foto. Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Koen zijn droom is uitgekomen, zijn avond kan niet meer stuk. 

Maar daar blijft het niet bij. In de Business Lounge komen de andere spelers en de staf van MVV ook nog even langs voor een praatje, een foto en een handtekening. Aan het einde van de avond nemen we afscheid van een zichtbaar vermoeide Koen. Wat is het een spannende avond geweest en wat heeft hij genoten. En de grootste verrassing…… de ontmoeting met Koen Kostons met een mooie foto als bewijs. 

Reactie Koen:
Het was COOL en het was de beste avond van mijn leven. Ik zal het nooit meer vergeten !!!!!
 
Reactie vader Peter:
Bedankt voor deze onvergetelijke avond. We hebben beide genoten…. Dit was geweldig. En…. Koen en Koen op de foto. Echt een groot cadeau.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom
  • Spelers en Staf MVV
  • Scheidsrechter van de Graaf en zijn assistenten