Onvergetelijke Champions League avond voor Nick!

Terug

3 oktober 2023

Dinsdag 3 oktober. Om half zes rijdt de bus van FC Robinstijn Cuijk binnen om Nick te gaan verrassen. Nicks grootste wens is om samen met zijn ouders en broertje Lars nog een keer een echte Champions League wedstrijd van zijn favoriete club PSV te bezoeken. 

Net na half zes bellen de FC Robinstijn begeleiders Geert-Jan en Rob aan bij de familie Jordens. Nick en Lars krijgen als verrassing een mooi cadeautje in handen gestopt. Als ze zien dat ze allebei een nieuw thuisshirt van PSV hebben gekregen stralen ze nog meer! Daarna vertrekken we snel richting Eindhoven. 

Als echte VIP’s werden we eerst in de watten gelegd bij hotel-café-restaurant Queen! 

Met een volle maag konden we vervolgens door naar het stadion. Wat hadden we mooie plekken! Vlak bij het veld. We konden de spelers bijna aanraken. Het was geweldig om de sfeer rondom zo’n belangrijke wedstrijd zelf te voelen en mee te maken! Dit is wat Champions League voetbal zo bijzonder maakt. De wedstrijd was ontzettend spannend. 

Er gebeurde zo veel! Afgekeurde doelpunten, rode kaart voor een assistent-trainer en heel veel doelpunten in de laatste paar minuten!! 

Na de wedstrijd konden we lekker bijkomen en een beetje uitrusten in de bus! 

Wat was het mooi. Wat was het bijzonder! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Queen Eindhoven  
  • Talentscoutz