Bijzondere herinneringen voor Familie Helmantel

Terug

23 oktober 2023

In het weekend van 22 juli 2023, staat er iets moois te gebeuren bij de familie Helmantel. Dit weekend zou hun zoon Rein, 12 jaar zijn geworden. En om stil te staan, bij zijn jaardag en om Rein op een positieve manier te gedenken, heeft de familie, zijn teamgenootjes en klasgenootjes uitgenodigd, voor een herdenkingsfestival in hun prachtige boerderij tuin.  
Omdat Rein een groot voetballiefhebber was en een enorme Liverpool en FC Groningen fan, hebben wij een aantal verrassingen geregeld, om de familie te supporten.  

Zo regelden wij een persoonlijke video boodschap van Dick Lukkien, die de familie laat weten, dat zij in het nieuwe voetbalseizoen, met alle team en klasgenoten van Rein, welkom zijn bij een wedstrijd van FC Groningen.  
Daarnaast krijgt de familie een uniek Liverpool-shirt, gesigneerd door Virgil van Dijk. Deze hebben wij mooi in laten lijsten, tezamen met een foto van Rein en van Virgil van Dijk en de tekst: “You’ll never walk alone.”  

Op maandag 23 oktober wordt de familie, samen met de teamgenoten en klasgenoten, opgehaald door een grote bus, om samen de wedstrijd van FC Groningen tegen FC Emmen te bekijken.  

Een speciaal woord van dank aan: 

  • PSV Fandesk 
  • Queen Eindhoven 
  • Driessen Autoverhuur