Een onvergetelijke dag voor Familie Theunissen!

Terug

12 december 2023

Dinsdag 12 december werden de jongens Thijs, Siem en Abel verrast door FC Robinstijn. Ze werden thuis opgehaald door niet 1 maar 3 auto’s. Ieder kregen ze hun eigen speciale vervoer, dankzij Stichting Dag met een Lach. Met een grote glimlach ging Thijs in de Mercedes, Siem in de Aston Martin en Abel in de BMW. Een extra lang rondje door de stad natuurlijk en daarna op naar de Goffert… 

Bij aankomst bij hun club N.E.C. Nijmegen zijn we met zijn allen naar de training van het 1ste elftal gegaan. Daar werden we gastvrij ontvangen door teammanager en oud-speler Muslu Nalbantoglu. Toen de training voorbij was begon het feest al met een heleboel spelers die even gedag kwamen zeggen, op de foto gingen en een handtekening kwamen zetten.  

De echte verassing werd door keeper Robin Roefs verteld. Robin en andere keeper Rijk Janse gingen een speciale training geven aan Siem. Thijs en Abel mochten uiteraard ook mee doen maar die wilden vooral kijken hoe goed Siem was, want het was best een beetje spannend natuurlijk. Wat heeft Siem genoten, zijn grootste droom is uitgekomen. Robin en Rijk waren zo onder de indruk dat zij hun handschoenen aan Siem en Abel hebben gegeven, inclusief handtekening!  

Na de training gingen we naar brasserie Bikkels om te lunchen en even uit te rusten, want we hadden nog meer in petto… Toen het eten net gebracht was, kwam onze ambassadeur en aanvoerder Lasse Schöne samen met Dirk Proper gedag zeggen. Ook had Lasse nog een cadeau meegenomen. Alle jongens kregen een eigen N.E.C. shirt en een speciale N.E.C. kerstbal. Uiteraard moest zowel op het shirt als op de kerstbal een handtekening gezet worden.  

Na al deze verwennerij en een heerlijke lunch, kregen we nog een rondleiding door de Goffert door vrijwilliger Peer. Wat kon Peer goed vertellen, Abel zat aan zijn lippen gekluisterd en kletste vol op mee. Bijzondere plekken zoals de perskamer, de tribune, maar ook de gang waar de spelers doorheen lopen als ze het veld op moeten waren erg bijzonder.  

Na de rondleiding sloten we de wensdag af, wat een fantastische dag hebben ze allemaal gehad. Thijs vond de auto’s het leukst, Siem de training en Abel alles 😊 

Siem:
Mijn droom is uitgekomen!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf N.E.C. Nijmegen 
  • N.E.C. Maatschappelijk 
  • Stichting Dag met een Lach