Nathaniel naar Feijenoord

Terug

7 februari 2024

Met een smoes werd de 12 jarige Nathaniel naar Barendrecht gelokt. Daar werd hij verrast door Paulien van FC Robinstijn. Wat was hij verbaasd toen we m vertelden dat hij die avond naar de wedstrijd van Feyenoord zou gaan bezoeken. Ook het Feyenoord shirt, met zijn naam erop uiteraard, was een super verrassing.

Samen met zijn moeder en broer gingen met de trein naar Rotterdam en zijn we eerst lekker een grote hamburger gaan eten. Daarna hebben we nog een ijsje gehaald, onderweg naar de trein richting de Kuip.

Nathaniel en zijn gezin waren in het stadion uitgenodigd door Univé ‘t Groene Hart en de 2 jongens kregen nog een mooie sjaal van hen. Een beetje onder de indruk van de drukte en de spanning gingen we naar onze plek, met een mooi uitzicht op het veld.

De wedstijd was spannend en in de 23e minuut werd het eerste doelpunt volop gevierd. Maar helaas werd het doelpunt ook weer afgekeurd. Gelukkig werd er nog net in de eerste helft weer gescoord en stond de 1-0 op het scorebord. We konden dus met een goed gevoel de rust in.

Na lekker wat te drinken te hebben gehaald was het al weer tijd voor de 2e helft. Er werd volop gezongen en de sfeer zat er goed in. Ook Nathaniel en zijn broer hadden het zichtbaar naar hun zin. In de 86ste minuut werd er opnieuw gescoord en konden we weer uit ons dak. 2-0. Door in de beker!

Mooie afsluiter van een hele mooie avond! Inmiddels was t bijna middernacht en werd het hoog tijd om richting huis te gaan. Nathaniel heeft ontzettend genoten van zijn eerste voetbalwedstrijd!

‘Het was echt fantastisch. En mijn shirt doe ik niet meer uit’ –  Nathaniel.