Fan of the Match FC Eindhoven - NAC Breda

Terug

21 april 2023

Rond 19 uur kwam Mike bij het stadion van FC Eindhoven aan samen met zijn vader en een vriend van zijn vader. Het was mooi weer, dus het beloofde een mooie avond te worden. Tijdens de rondleiding kwamen we al wat spelers en staf tegen van FC Eindhoven en allemaal hadden ze even aandacht voor Mike. Met name Pascal Maas ging even een lekker kletsen met Mike.  

En toen gingen we naar de beveiliging en de geluidsruimte. Helaas was het weer enorm omgeslagen en regende en hagelde het enorm. Maar dat mocht de pret niet drukken.  Na een drankje ging Mike zijn FC Robinstijn outfit aan doen want hij mocht met de scheidsrechter het veld op. Belangrijk was wel dat papa aan het hek bleef wachten. Gelukkig bracht Woutje hem weer terug.  Toen begon de wedstrijd. Wij zitten vlak bij het uit vak dus hadden goed zicht op de NAC supporters. En dat was toch eigenlijk wel het mooiste van de avond. Al die zingende mensen!  

Na de wedstrijd was het tijd voor de handtekeningen en foto’s. Ondanks het verlies van FC Eindhoven (1-2) namen de spelers veel tijd voor Mike en stond heel zijn foto vol met handtekeningen! Het was een top avond maar nu had Mike honger. Dus hop snel in de auto en toen gingen zij nog eten!  

Op de vraag aan Mike wat hij het mooist aan de avond vond zei hij:
De NAC supporters met al hun liedjes

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Pascal Maas voor de aandacht die hij aan Mike heeft geschonkenk 
  • Foundation van FC EIndhoven 
  • Scheidsrechter Oostrom en assistenten