Fan of the Match Willem II - Jong Ajax

Terug

24 februari 2023

Op vrijdagavond 24 februari mochten we Danté verrassen bij het Koning Willem II stadion. 
Hij wist dat hij naar de wedstrijd mocht die avond, maar niet wat hem daar allemaal te wachten zou staan. Daarom vond hij het in het begin allemaal nog erg spannend. 

Toen hij eenmaal op het veld stond om de warming up van heel dichtbij te bekijken had hij een stralende glimlach van oor tot oor! Mee in de line up met de scheidsrechter was ook heel bijzonder en daarna snel omkleden om de wedstrijd te zien van zijn club. 

Heel leuk was het toen Danté en de rest van het stadion al vroeg in de wedstrijd twee keer mochten juichen en zingen; na 25 minuten stond het al 2-0 voor Willem II.  
 
Na een drankje en snack in de rust, waarbij het tof was voor Danté om een deel van het stadion te zien waar hij nog nooit geweest was, kreeg Willem II een aantal mooie kansen in de 2e helft en bleef het een spannende avond; die met een mooie 2-1 overwinning werd afgesloten.  

Omdat het ook wel koud werd op de tribune, was het erg fijn om na de wedstrijd op te mogen warmen in het spelershome en daar veel spelers te ontmoeten. Jagen op handtekeningen én foto’s met onder andere doelpuntenmaker Freek Heerkens én favoriete speler Erik Schouten was een top afsluiter van de avond! 

Wenskind Danté:
Het was leuk. Het was goed. Het was leuk; heeeeeeeel leuk!

Moeder:
Het was een super dag! Danté en zijn broertje hebben echt genoten.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Willem II  
  • Willem II Betrokken: Meike van Gool, Pim Mutsaers en Anouk van Gent.  
  • Fotoburo Toin Damen – Willem II Clubfotograaf 
  • Scheidsrechter Vos en assistenten