Fan of the Match Helmond Sport - Jong FC Utrecht

Terug

24 februari 2023

Door de carnavalsvakantie was het wat rustig bij Helmond Sport maar om 18.45 was Kyano er al helemaal klaar voor. Samen met vader en moeder en zijn 2 zussen stond hij te popelen voor de businessclub van Helmond Sport en vond hij het toch wel wat spannen. Toen het hele programma was doorgenomen waren alle zenuwen verdwenen. 
 
Kyano gaf aan een bikkel te zijn dus ging hij gewoon in korte broek bij 5 graden het veld op. Aan de rand van het veld kon hij alles goed zien. Na de warming-up een high five voor alle spelers en nog snel op de foto met de keeper. Van de verzorger kreeg hij nog een speciale Helmond Sport regenboog aanvoerdersband. 

Toen samen met de sympathieke scheidsrechter Puts en de wedstrijdbal het veld op. 

De wedstrijd was hartstikke spannend en de 3 punten bleven in Helmond dus wederom bracht de FC Robinstijn Fan of the Match geluk voor de ploeg.  
 
Om hem hiervoor te bedanken kwam de voltallige selectie na de wedstrijd langs in de businessclub van Helmond Sport om allemaal een handtekening te zetten op de wedstrijdbal en ze gingen allemaal met hem op de foto. Hoe vet is dat? De bal was uiteindelijk helemaal vol. Er kon er echt geen enkele meer bij! 

Wenskind Kyano:
Het mooiste was dat ik als eerste het veld op mocht met de wedstrijdbal en de scheidsrechter. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Helmond Sport 
  • Scheidsrechter Puts en zijn assistenten