Fan of the Match NEC - Volendam

Terug

25 februari 2023

Nick is Fan of the Match en mag als VIP gast bij de wedstrijd tegen Volendam. Het gezin is groot NEC fan, naast Nick waren zijn ouders en oudstse broer Dani mee. Het jongere broertje was thuis bij de oppas.  

Judith van de NEC Juniors kwam Nick ophalen bij Bikkel voor het stadion zodat hij zich kon omkleden in het FC Robinstijn tenu. Stiekem op de foto met papa, mama en broer Dani aan de rand van het veld. Daarna snel naar het veld waar de NEC-spelers bezig waren met de warming-up.  

Na het balletje trappen met wat NEC spelers is hij samen met Judith naar de scheidsrechters gegaan en kwam met de wedstrijdbal het veld op. Nick is onder de indruk van alles en er is een kleine miscommunicatie waardoor Nick op het veld de scheidsrechter op zoekt als de wedstrijd bijna gaat beginnen. Na aanwijzing van de scheidsrechter rent Nick naar Judith om zich om te kleden en bij zijn ouders en broer te voegen. Van de NEC Juniors krijgt hij nog een tasje met lekkernijen en een cadeautje waaronder een t shirt met handtekeningen. Van de scheidsrechter heeft hij een gele kaart gekregen. De wedstrijd was hartstikke spannend en 3x hard juichen voor zijn favoriete club NEC toen zij 3-0 scoorden. Bijna de voorspelling van Nick, hij had 3-1 voorspelt. Deze uitslag is toch beter! Wat hij het allerleukste vond? Het gesprekje met de scheidsrechters! 
 

Na de wedstrijd was het even wachten, maar dat wachten was het meer dan waard want tijdens de meet en greet met spelers gaat Nick met verschillende spelers op de foto. Als laatste komt de aanvoerder en FC Robinstijn ambassadeur Lasse Schöne. Lasse komt niet met lege handen, hij heeft nog een NEC bal voor Nick, hij nam de tijd om met Nick te praten, foto’s te maken en handtekeningen te zetten 

Het was een hele bijzondere avond voor Nick maar ook zijn ouders en oudere broer Dani. Al hun helden van dichtbij zien, mee praten en op de foto. Een mooie wedstrijd met 3 doelpunten. De glimlach op ieders gezicht blijft nog wel even hangen 

Wenskind Nick:
Het was super leuk!

Moeder:
“Zo fijn dat Nick eens positieve aandacht krijgt, verdient hij zo

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Lasse Schöne ambassadeur van FC Robinstijn  
  • Spelers & staf NEC Nijmegen   
  • N.E.C. Maatschappelijk (Bart)   
  • N.E.C. Juniors (Anita, Judith en Pim)  
  • Scheidsrechter van der Eijk en assistenten