Fan of the Match VVV Venlo - ADO Den Haag

Terug

27 januari 2023

Op vrijdag 27 januari staat Samantha met haar ouders en broer Finn al in de Fanshop van De Koel klaar om de wedstrijd tegen het ADO van Dick Advocaat te gaan zien. Samantha is vandaag Fan of the Match.

We merken al snel dat het hier niet om doorsnee supporters gaat. Nee, Samantha en Finn kennen alle spelers bij naam. Ook vader is als fysio bekend bij menig speller van de club. Samantha staat te popelen en we lopen dan ook snel door naar het spelershome en krijgen te horen
dat niet alleen Samantha mee het veld op mag maar ook Finn! Samen kleden ze zich om en lopen daarna de bekende trap af naar het veld waar de spelers al bezig zijn aan de warming-up.

Zowel trainer Rick Kruys als trainer Dick Advocaat nemen de tijd om op de foto te gaan met Samantha en Finn. De spelers gaan terug naar het kleedlokaal om zich klaar te maken. En Samantha en Finn gaan klaar staan bij de tunnel samen met scheidsrechter Kamphuis. Samantha mag de bal meenemen en Finn mag de toss doen en zo kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op, beide teams kregen kansen. Aan het einde werd het nog erg spannend met een flink schot van net buiten de 16 meter werd de keeper van ADO nog één keer tot een redding gedwongen. Maar het mocht niet baten met de 0-0 als eindstand verdienden beide teams een punt.

Na de wedstrijd zijn we terug gegaan naar het spelershome, waar bijna alle spelers langs kwamen. Samantha kon daardoor mooi handtekeningen scoren op haar nieuw gekregen VVV shirt. Met een grote glimlach gingen Samantha en Finn weer huiswaarts, wat een koele avond was dat! Een avond om nooit te vergeten.

Wenskind Samantha:
“‘Het mooiste vond ik om de bal op de middenstip te mogen leggen. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf VVV-Venlo
  • Scheidsrechter Kamphuis en assistenten