Fan of the Match FC Den Bosch

Terug

28 oktober 2022

Wat was Boaz blij toen hij hoorde dat hij the Fan of the Match was!!! Hij wist alleen dat hij naar het FC Den Bosch stadion de Vliert mocht en daar de voetballer zou ontmoeten. Wat keek hij er naar uit en 4 november 2022 was het dan zover.  

We werden superleuk ontvangen en hij kreeg een uitgebreide rondleiding. Waar zijn de anderen kinderen mama? Die zijn er niet, deze avond draait echt alleen om jou!  Wat speciaal! Hij was zo verbaasd en glunderde de hele tijd! Wat was het spannend en vooral leuk! De voetballers waren in de kleedruimte en hij mocht daar een kijkje nemen en wat deed iedereen enthousiast mee. Hij heeft zoveel mogen zien, zelfs de beveiliging, scheidsrechter ontmoet maar het toppunt vond hij toch wel de warming up en in een lange rij naar het voetbalveld lopen samen met alle spelers en scheidsrechter. Ik mocht zelfs voorop en wat waren er een hoop mensen! Zelfs zijn naam werd omgeroepen en er werden heel veel foto’s gemaakt.  

Hij genoot zo van de wedstrijd samen met zijn mama, papa en zijn zusje. Hij kon vanaf de tribune alles goed zien en zat gezellig te kletsen naast Pieter en Bart, de twee heren van FC Robinstijn die Boaz van begin tot het eind begeleiden en zo lief voor hem waren. Twee toppers zijn het! Zijn voorspelling 2- 1 voor FC Den Bosch tegen Graafschap kwam uit! Wat een feest! Gaan we nu naar huis? Vroeg hij. Nee want het ging nog even door!  

Na de wedstrijd stond er zelfs nog een verrassing te wachten. Een speciaal plekje was voor hem gereserveerd en een kruk waar hij heerlijk op kon zitten. Hij kreeg een voetbal én een poster en daar kwamen de voetballers 1 voor 1 voorbij om op de foto te gaan en hun handtekening te zetten. Magic! 

 
Boaz: “Dit was echt de mooiste dag in Nederland van mijn leven!” Bij thuiskomst heeft hij meteen een mooi plekje op zijn slaapkamer gevonden waar hij al zijn spulletjes met trots bewaard. Een voetbalwens die is uitgekomen. 
We zijn ontzettend dankbaar dat hij dit mee mocht maken. Duizendmaal dank! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf FC Den Bosch 
  • FC Den Bosch Foundation 
  • Scheidsrechter Oostrom en zijn assistenten 
  • Fotograaf Kees Vos