Fan of the Match VVV-Venlo

Terug

28 oktober 2022

VVV speelt vandaag een thuiswedstrijd tegen Jong AZ, de ploeg van Maarten Martens. 

VVV en Jong AZ staan vlak bij elkaar op de ranglijst. Met een uitverkocht huis en een warme herfstavond beloofd het sowieso een mooie avond te worden voor Tessa die deze avond de Fan of the Match is. 

 

Tessa komt samen met oom Paul en opa Huub naar de wedstrijd. Tessa heeft er zin in en wil zich dan ook snel omkleden om zo de befaamde trap te kunnen afdalen naar het veld van De Koel. 

Tessa kan al snel met trainer Rick Kruys op de foto en mag een bal hooghouden op het veld. Maar niet te lang want de spelers komen alweer de trap afdalen voor de wedstrijd. 

 

Tessa gaat klaar staan met Koelie en de scheidsrechter om de wedstrijd bal naar de middenstip te brengen zodat de wedstrijd kan beginnen. 

 

Op de tribune gaat Tessa er eens goed voor zitten. Maar er kwam al snel veel rook van de tribune van de harde kern. De wedstrijd moest zelfs even kort onderbroken worden. 

Het werd een spannende wedstrijd en met een 1-1 ruststand gingen beide ploegen zich klaarmaken voor de tweede helft. Hierin wist alleen nog Jong AZ te scoren waarmee een 1-2 eindstand op het scorebord kwam te staan. 

 

Maar het mocht de pret niet drukken, Tessa kreeg van Rob een VVV-shirt, en van speler Jens Craemehr een paar voetbalschoenen! De spelers kwamen na de wedstrijd nog een handtekening zetten en met Tessa op de foto. Wat een mooie afsluiting van de avond! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf van VVV-Venlo
  • Scheidsrechter Vereijken en zijn assistenten.