Fan of the Match bij VVV-Venlo

Terug

29 april 2022

Milan kwam vrijdag 29 april vol spanning met zijn ouders naar VVV-Venlo. Hij mocht die avond de Fan of the Match zijn bij de wedstrijd tegen Excelsior. Milan vond het erg spannend allemaal. Maar eenmaal kennis gemaakt met de begeleiders van FC Robinstijn, werd het al wat beter. 

In het spelershome hadden we een speciaal hoekje voor hem ingericht, waar hij zich kon prepareren voor alles wat komen zou. Enige spanning bleef en toen voor de warming-up boven bij de trap de spelers voorbijkwamen, keek hij zijn ogen uit en bleef sprakeloos. Maar eenmaal op het veld, toen hij mee ging voetballen, kwam Milan helemaal los. Meespelen in de rondo, samen met enkele spelers de bal hooghouden en uiteindelijk liet hij ook nog zijn trucjes zien. Uiteindelijk ging hij hand in hand met VVV-speler Mitchel van Rooyen naar de harde kern van de VVV-supporters, die voor hen tweeën juichten. 

 Hierna volgde alweer een bijzonder moment, want Milan mocht aan de hand van scheidsrechter Vos met de wedstrijdbal in de hand mee het veld betreden. Maar daar bleef het niet bij, want van de scheidsrechter mocht hij zelfs de aftrap doen. Met de bal aan de voet dribbelde Milan tussen de spelers van Excelsior door en maakte zo het eerste doelpunt van de wedstrijd! De VVV-fans vonden het geweldig en er werd luid voor Milan geapplaudisseerd. Wat een geweldige ervaring was dat! 

De wedstrijd verliep goed en VVV-Venlo nam een 2-0 voorsprong. Helaas was het laatste kwartier voor de bezoekers uit Rotterdam en zo eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. Maar voor ons gevoel en zeker dat van Milan, heeft VVV eigenlijk toch gewonnen. Als je de goal van Milan meetelt, tenminste…. 😊   

Na de wedstrijd nam Milan weer plaats in het Spelershome in afwachting van de komst van zijn VVV-helden. Bij het handtekeningen zetten op het gele shirt volgde er een praatje met de spelers en een aantal telden de goal van Milan ook. Zo kon iedereen met een goed gevoel huiswaarts. En Milan, een geweldige ervaring rijker, een shirt vol handtekeningen, een unieke aanvoerdersband en de handschoenen van de keeper.  

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers, staf en overige medewerkers VVV-Venlo 
  • Arbitrale kwartet o.l.v. scheidsrechter Vos 
  • Voetbalshop 
  • Wenspartner HANS-Advies