Fan of the Match VVV Venlo - NAC Breda

Terug

31 maart 2023

31 maart was de grote dag voor Daijoney. “Ik heb er al dagen naar uitgekeken. Eindelijk is het nu zover!”. Vandaag was hij de Fan of the Match bij de wedstrijd VVV – NAC.  

Nadat Daijoney in het FC Robinstijn tenue was gestoken, daalden de spelers af naar het veld voor de warming-up. Van alle spelers kreeg hij een boks. Vervolgens daalden ook wij af richting veld om de warming-up te aanschouwen. Dat deden we zeker niet alleen. De zusjes van Daijoney mochten namelijk met de Koelkids mee het veld op. Wat een geluk!  

Nadat we de warming-up hadden bekeken en Daijoney zich zelf in de spelerstunnel ook nog even had opgewarmd, was het tijd voor het grote moment. Samen met scheidsrechter Jannick van der Laan mocht Daijoney het veld op lopen en de bal in de middencirkel neerleggen. Als een komeet sprintte hij vervolgens terug om alles te vertellen wat hij zojuist had meegemaakt.  

Op de tribune bekeken we de wedstrijd. Helaas was VVV niet opgewassen tegen NAC en werd er met 1-3 verloren. Dit mocht de pret echter niet drukken. Na afloop ontving Daijoney namelijk nog een VVV-shirt vanuit FC Robinstijn en kwamen alle spelers langs om een handtekening te zetten. Met een grote glimlach gingen Daijoney en zijn familie weer naar huis.  

Daijoney:
Ik heb er al dagen naar uitgekeken. Eindelijk is het nu zover!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf VVV-Venlo 
  • Scheidsrechter Jannick van der Laan en assistenten