Aftermovie: Magische Voetbalavond - 10 jaar FC Robinstijn

Terug

FC Robinstijn bestaat dit jaar alweer tien jaar en dat vonden wij reden voor een feestje. Daarom organiseerden we op 14 mei jl. een Magische Voetbalavond. In het HUP Hotel in Mierlo kwamen onze ambassadeurs, leden van onze samenwerkingsclubs, partners en sponsoren samen om ons jubileum te vieren.

Dat werd gedaan onder leiding van onze ambassadeurs Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks. De bekende voetbalanalisten René van der Gijp, Gert-Jan Verbeek, Johan Boskamp en Valentijn Driessen belichtten op bekende wijze de laatste ontwikkelingen uit de voetbalwereld. De bekende cabaretier Rob Scheepers zorgde voor een wervelend optreden in de ‘rust’. 

Onder leiding van veilingmeester Scheepers werden er op het einde van de avond enkele unieke voetbalitems geveild. Zo gingen onder meer shirts van Matthijs de Ligt, Robin van Persie, Hirving Lozano én Lionel Messi onder de hamer. In totaal werd er meer dan €10.000 opgehaald. Met deze opbrengsten worden voetbalwensen vervuld van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Partner MoviLab maakte de toffe aftermovie van de prachtige avond.