Fan of the Match NAC Breda

Terug

16 september 2022

Samen met oma en nichtje Alina wordt Amar als een echt VIP ontvangen in het hoofdgebouw van het Rat Verleghstadion. Voor de grote voetbalfan Amar komt een droom uit en ook Alina is enorm onder de indruk. Wat is het gaaf om een wedstrijd van NAC bij te wonen en als je dan ook nog Fan of the Match mag zijn, dan is dat helemaal bijzonder! 

De rondleiding door het stadion gaat langs chique business units, mooie zalen en het kamertje van ‘de stem van NAC’, Annie van Hooijdonk, die al meer dan 40 jaar speaker is.  

Amar blijkt niet alleen een stoere kerel te zijn (‘ik heb het nooit koud, mijn jas is echt niet nodig’) maar ook heel goed te zijn in het voorspellen van uitslagen. ‘Wat krijg ik als ik het goed heb’? NAC wint, precies wat Amar al voorspelde, met 3-1! Zoals beloofd hebben we na de wedstrijd nog wat moois voor hem. Hij krijgt een tas vol met NAC spullen, maar het mooiste cadeau is misschien wel dat hij met alle spelers op de foto kan en samen met Alina als echte handtekeningenjagers een volle kaart weet te scoren. 

Moe van alle indrukken valt Amar in de auto meteen in slaap. 

 

Reactie Mieke Jorissen (Vigere Jeugdzorg): ‘Wat was het een fantastisch avondje NAC!’ 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf NAC Breda 
  • Niels Quispel (NAC Maatschappelijk)
  • Mieke Jorissen (Vigere Jeugdzorg)