BART Hypotheken droompartner FC Robinsijn

Terug

Met trots presenteren we BART Hypotheken uit Deurne als nieuwe droompartner van FC Robinstijn.

BART Hypotheken
Een huis kopen is een van de spannendste avonturen in je leven. Logisch dat je daarbij de juiste keuzes wilt maken. Ik ben Bart. Ik help en adviseer jou bij het afsluiten van je hypotheek en je verzekeringen. Zonder poeha, maar mét een flinke portie deskundigheid, Deurnese nuchterheid en gezond boerenverstand. En dat allemaal gewoon bij jou aan de keukentafel.

Samenwerking vanuit het hart
Als vriend van FC Robinstijn Founder Pieter van Bussel, volg ik de stichting al vanaf de start in 2009 op de voet. Ik ben zelf al jaren vrijwilliger bij FC Robinstijn en heb zo van dichtbij mogen ervaren wat een wensdag met een kind doet. Daarom vind ik het mooi dat ik nu ook als Deurnese ondernemer mijn steentje kan bijdragen aan het geluk van deze kinderen, die het zo kunnen gebruiken.

Wensadoptie
Naast een vaste sponsoring per jaar zal BART Hypotheken bij elke hypotheek die wordt afgesloten door een “Robinstijner” (wensgezin, vrijwilliger, partner of supporter van FC Robinstijn) 500 euro doneren aan FC Robinstijn. Dus naast de beste hypotheek tegen een scherp tarief, adopteren we zo samen ook een hele mooie voetbalwens. Dat is nog eens een magisch een-tweetje!