Bas geniet tijdens Kampioenendag van zijn held Dirk Kuyt!

Terug

16 juni 2018

Het is 16 juni en vandaag is de grote dag van Bas Bothof uit Tilburg. FC Robinstijn begeleidster Rebecca haalt Bas al om 8.15 uur thuis op. Samen met zijn beste vriend Mitchel, zijn vader, moeder, opa en oma gaan ze vandaag naar de Kampioenendag van de Dirk Kuyt Foundation.

Voordat de reis naar Katwijk begon, kregen Bas en Mitchel eerst nog een geweldig cadeau van FC Robinstijn: het uitshirt van Feyenoord. Vervolgens kwamen we na een rit van 1,5 uur aan op het sportcomplex van Dirk’s amateurclub Quick Boys in Katwijk aan Zee, want daar vond dit jaar de Kampioenendag weer plaats.

Bas en Mitchel mochten aan allerlei leuke en sportieve activiteiten mee doen, maar vooral de activiteiten met een wedstrijdelement erin vonden ze het mooiste. Bijvoorbeeld zo hard mogelijk schieten, zo hard mogelijk gooien, etc. Ook hebben ze mee gedaan aan een voetbalwedstrijd. Om 13.00 uur mochten we genieten van een heerlijk en perfect verzorgd lunchbuffet. Daarna werd er aan nog enkele activiteiten meegedaan om vervolgens ook Lange Frans te horen rappen.

Om 18.00 uur was het dan eindelijk zover voor Bas: de meet en greet met zijn grote idool Dirk Kuyt. Eerst werden er de nodige foto’s gemaakt en handtekeningen gezet. En daarna kwam het gesprek op gang. Bas had een aantal vragen opgeschreven die hij graag wilde stellen, zoals: Wie is de beste speler waarmee je gevoetbald hebt? Steven Gerard bij Liverpool

Wie wordt er wereldkampioen? Argentinië

Na de meet & greet was er vlug nog even tijd voor een foto met Kai Gorgels (presentator van de dag) om 18.45 uur te gaan eten bij de Mc Donalds. Weer 1,5 uur later werden ze allemaal moe maar heel voldaan thuis afgezet na een mooie en indrukwekkende dag.  Een dag die Bas nog lang zal blijven heugen….

Een speciaal woord van dank aan:

  • Dirk Kuyt
  • Dirk Kuyt Foundation
  • Alle medewerkers van de Kampioenendag
  • Voetbalvereniging Quick Boys
  • Driessen Autogroep