FC Robinstijn presenteert met BaXer piepjonge wenspartner!

Terug

Maak kennis met Casper Bax, 14 jaar uit Deurne. Casper zit op het Alfrink College in Deurne en zoals het in de meeste families betaamt, moest ook Casper een bijbaantje gaan zoeken. Maar een baantje als vakkenvuller of folderbezorger zag Casper niet direct zitten. Hij wilde iets anders, iets van zichzelf, iets met een verhaal en iets dat hij zelf verder kan ontwikkelen….

Samen met zijn vader kwam hij op het lumineuze idee om boxershorts te laten maken met een aansprekende boodschap en aansluitend bij zijn eigen passie voor voetbal! En zo werden onder de naam BaXer de eerste boxers ontwikkelt met de ludieke maar ook stoere voetbal-gerelateerde teksten: 100% balbezit en 100% balvast! Kwaliteit, vormgeving, uitstraling en heel goed betaalbaar. Onder de slogan ‘Zeg het met je BaXer!’ gaat deze jonge ondernemer in de dop nu proberen zijn eigen droom werkelijkheid te laten worden.

En daarbij heeft hij ook nog eens oog voor het goede doel, want van iedere verkochte set van twee, wordt € 1,- afgedragen aan stichting FC Robinstijn. En uiteraard wordt de bijdrage van BaXer direct gekoppeld aan een of meerdere voetbalwensen bij FC Robinstijn.

FC Robinstijn vindt het een fantastisch initiatief van Casper en gaat hem daar graag bij ondersteunen. Oprichter Pieter van Bussel, die Casper bij de mini’s van voetbalclub SJVV ook als trainer onder zijn hoede had, overhandigde de speciale FC Robinstijn Trofee aan Casper om hem officieel te verwelkomen als allerjongste Wenspartner van de stichting. 

De BaXers zijn per set van twee voor € 25,- te koop in de maten XXS t/m 3XL via de website www.baxer.nl. We wensen Casper ontzettend veel succes toe en hopen dat we samen vele voetbalwensen kunnen gaan vervullen.