Fan of the Match Willem II

Terug

21 oktober 2022

Wat een grote verrassing stond Bernis te wachten op vrijdagavond 21 oktober. Met zijn familie vertrokken ze vanuit huis naar het stadion; dat alleen was al een feestje. Maar dat hij daar de avond als eregast zou doorbrengen, had hij niet kunnen vermoeden.  

Nadat Bernis ontvangen was als Fan of the Match, vond hij het vooral heel spannend wat hem allemaal te wachten zou staan. Toen hij even later, na een persoonlijke ontvangst bij de skybox van Willem II Betrokken, mee mocht naar het veld om de warming up te bekijken vanaf de field seats, was de glimlach niet meer van zijn gezicht te krijgen. Van dichtbij kon hij de spelers bewonderen en zien hoe ze zich opwarmen. Dit is wat Bernis later het liefste zelf ook zou doen; prof worden!  

Na een bijzonder fotomoment met Pol Llonch én meelopen in de line up heeft Bernis met zijn familie genoten van de wedstrijd en veel positieve aanmoediging gegeven. Helaas zat er deze avond niet meer in dan een gelijkspel voor zijn club (1-1), maar Bernis was gezien het wedstrijdverloop vooral heel blij met 1 punt. In zijn woorden: “Beter iets dan niets!” 

Na afloop van de wedstrijd volgde er nog een meet & greet met enkele spelers; waaronder Bernis’ favoriet van de avond; Leeroy Owusu. Wat was het gaaf om hem een paar vragen te kunnen stellen over voetbal; waaronder het eeuwige dilemma: Messi of Ronaldo? Gelukkig maakte Owusu dezelfde keuze als Bernis 😉  

 

Bij de vraag aan Bernis of hij “stiekem” erg aan het genieten is zegt hij:

Niet stiekem! Dit kan niet beter!”  

 

Zijn moeder na afloop:
“Dit was de beste avond voor mijn gezin!” 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Willem II  
  • Willem II Betrokken: Suzanne Albregts en Meike van Gool  
  • Fotoburo Toin Damen – Willem II Clubfotograaf