Bij Bosman nieuwe Droompartner FC Robinstijn

Terug

Met trots mogen wij mededelen dat Bij Bosman de nieuwe Droompartner Verzekeringen is van stichting FC Robinstijn.

Bij Bosman | Verzekerd van Advies

Bij Bosman gelooft in het volledig ondersteunen van klanten op het gebied van financiële producten. Een goed schadeverzekeringspakket is hier een groot onderdeel van. Om de klant goed en volledig te adviseren geven zij een totaaladvies. In dit advies kiezen ze te alle tijden voor kwaliteitsproducten om zo de wensen en de eisen van de klant op de meest passende wijze in te vullen.

Samenwerking

Als advieskantoor staan wij net als FC Robinstijn voor het ontzorgen van anderen, ieder echter op een eigen manier en invulling”, aldus Bjorn Bosman. Hierdoor zien wij dan ook een mooie match en zijn dan ook blij met deze mooie samenwerking.

Ook FC Robinstijn is content met haar nieuwe verzekeringspartner. “Ik ken Bjorn al jaren als een zeer loyale, betrokken en ervaren verzekeringsagent, die altijd een stapje extra voor je zet,” aldus FC Robinstijn Founder Pieter van Bussel. Nadat Bjorn een eigen kantoor geopend had, gaf hij aan ook als zelfstandig ondernemer graag het verschil voor ons te willen blijven maken. Dat voelde voor ons ook direct weer vertrouwd en we waren er daarom snel weer uit met elkaar.”

Exclusief verzekeringsproduct

Om deze samenwerking direct goed af te trappen komt Bij Bosman binnenkort met een exclusief verzekeringsproduct speciaal voor alle leden en vrijwilligers van FC Robinstijn.