Een dag vol verrassingen voor Britt!

Terug

26 januari 2020

Op zondag 26 januari ging de voetbalwens van Britt in vervulling. FC Robinstijn-begeleiders Stef en Emmie halen Britt en haar moeder Nicole thuis in Nuenen op voor een bijzondere middag bij de wedstrijd PSV – FC Twente. Voor Britt blijft het een grote verrassing wat er haar te wachten staat. Bij aankomst staat Britt met een sjaal van PSV al klaar om te gaan. Na een warm welkom voor de begeleiders vertrekken ze naar Eindhoven, om heerlijk te lunchen bij Wenspartner Hotel Café Restaurant Queen.

Verrassingen  

Na de lunch vertrekken we richting het PSV-stadion, waar we bij de hoofdingang worden opgewacht door Frenske en Ilse van de PSV Foundation. Hier krijgt Britt te horen dat zij mee mag lopen met de line-up! Aan de zijde van scheidsrechter Siemen Mulder loopt Britt voorop in de line-up. Ze pakt de wedstrijdbal en staat te stralen op het heilige gras van het overvolle Philips Stadion. Wat een moment! Als Britt en Nicole plaats hebben genomen op de tribune om de wedstrijd te gaan bekijken, komt Britt haar naam zelfs groot op alle schermen.

In de rust staat de volgende verrassing alweer op Britt te wachten. We gaan richting het veld van PSV om alles van dichtbij te aanschouwen. De spelerstunnel, de grasmat en de vele supporters zijn overweldigend. Britt en Nicole staan nu waar alle helden normaal staan, een moment om te koesteren voor moeder en dochter.

Een foto op de stoel van hoofdtrainer Ernest Faber en een foto met Phoxy later, staat de tweede helft op het punt van beginnen. Hier zien we alle PSV-sterren elkaar oppeppen en het veld weer betreden. Klaar voor de tweede helft!

In de tweede helft mogen wij nog juichen voor een doelpunt van FC Robinstijn-ambassadeur Denzel Dumfries. Helaas maakt FC Twente later in de wedstrijd nog 1-1, maar dat mag de pret voor Britt niet drukken. Het doelpunt van Dumfries is één van de hoogtepunten van haar dag.

Spelershome

De bijzondere dag is nog niet voorbij voor Britt. Ze krijgt een PSV-shirt met achterop de naam en het rugnummer haar favoriete speler Donyell Malen. Gekleed in het prachtige rood en wit staat er nog een laatste verrassing te wachten.

In het spelershome krijgt Britt een exclusief kijkje in het PSV-heiligdom én krijgt ze de kans om met haar PSV-helden op de foto te gaan. Onder meer Mohammed Ihattaren, Lars Unnerstall, Pablo Rosario, Ibrahim Afellay en onze ambassadeurs Denzel Dumfries en Jorrit Hendrix komen langs voor een foto en handtekening in het speciale handtekeningenboekje.

Britt is ondertussen gewend om te poseren voor foto’s en is ze helemaal in haar hum. Fantastisch om al die spelers van zo dichtbij te zien.

Moe maar voldaan wordt de dag afgesloten, met een glimlach van oor tot oor als eindresultaat. Britt heeft de hele dag lopen stralen op deze bijzondere dag, net als haar moeder. Ze zullen nog vaak terugdenken aan deze dag vol verrassingen!

Reactie Britt en Nicole

Laten we beginnen met hoe geweldig wij het werk van Stichting FC Robinstijn vinden. Wij hebben een van A tot Z geregelde supergave dag gehad met twee lieve vrijwilligers. Het was vermoeiend, maar ook dubbel en dwars waard. Bedankt voor alles en met al de foto’s kunnen wij er nog heerlijk van nagenieten.

Liefs Britt en Nicole

[masterslider id=”129″]

Een speciaal woord van dank gaat uit naar:

  • PSV Foundation
  • Spelers en staf PSV
  • Hotel Café Restaurant Queen in Eindhoven
  • Driessen Autoverhuur Eindhoven