Bundeling nieuwe droompartner FC Robinstijn

Terug

Slim binden, boeien én informeren, en dat in één handige tool! Daar waren ook wij met FC Robinstijn naar op zoek. Dé oplossing: Bundeling!

We zijn dan ook zeer verheugd dat we Bundeling mogen presenteren als nieuwe droompartner. Bundeling is het meest effectieve communicatieplatform voor jouw community! Laagdrempelig en gericht binnen één online app, die interactie stimuleert en je workflow optimaliseert. Meer dan 400 bedrijven, organisaties, netwerken, clubs en verenigingen werken al met Bundeling, zo ook vele Europese betaald voetbal organisaties.

FC Robinstijn-founder Pieter van Bussel is ontzettend blij en trots op deze mooie samenwerking! “Bundeling ademt voetbal, zoals wij dat met FC Robinstijn ook doen. Dankzij Bundeling krijgt ook FC Robinstijn nu haar eigen app, waardoor we onze vrijwilligers, ambassadeurs, partners en sponsoren nog beter en gerichter kunnen informeren over alle mooie dingen die we als wensorganisatie doen.”

“Via het platform kunnen we tevens onze hulpvragen eenvoudig met iedereen delen, waardoor we met de hele Robinstijn-familie nog meer impact kunnen maken voor onze wenskinderen. Bovendien kunnen al onze relaties via de app ook verbinding zoeken met elkaar, elkaars netwerk vergroten en gaan samenwerken. Een perfect match dus”, aldus Van Bussel.

Ook Bundeling is trots op deze mooie maatschappelijke samenwerking. “Het is fantastisch om bij te kunnen dragen aan zo’n mooi initiatief als FC Robinstijn”, aldus Pim Balkestein. “Bundeling is marktleider als het gaat om het ontwikkelen van communicatieplatformen voor betaald voetbalclubs. Hoe mooi is het dat we nu ook FC Robinstijn kunnen helpen met een eigen Bundeling app.”

Het partnership werd op bekende bodem bekrachtigd in stadion De Koel, waar VVV-Venlo-jeugdspeler en tevens Junior-ambassadeur van FC Robinstijn Stijn van Bussel het officiële FC Robinstijn-shirt overhandigde aan voormalig VVV-Venlo-speler Pim Balkestein van Bundeling.