CAS FAN OF THE MATCH VVV-VENLO 

Terug

1 april 2022

Vrijdag 1 april stond er voor Cas Huijs 8 jaar uit Tegelen een mooie wens op het programma. Cas is namelijk een grote fan van VVV, net als zijn broer Sten en vader Hans die al jaren de club in De Koel steunt. Dit door de rol als suppoost met verve te vervullen, zo ook bij deze wedstrijd VVV-ADO Den Haag. 

Cas had er zin in en samen met zijn broertje Sten was hij in de clubkleuren naar stadion de Koel gekomen. Samen gingen we met de rest van het gezin door de VVV-shop naar binnen. Cas mocht al snel het Fan of the Match tenue van FC Robinstijn aantrekken, om vervolgens via de bekende trap en tunnel het veld te betreden. De spelers waren al bezig met de warming-up, gaaf om dat een keer van dichtbij te zien! En terwijl we stonden te kijken kon Cas op de foto met trainer Jos Luhukay. 

Na de warming-up zijn we tegelijk met de spelers naar binnen gegaan. De spelers voor een laatste bespreking en Cas om zich nog even op te warmen. Er was namelijk sneeuw gevallen in Nederland en dat was geen 1 april grap. We hoopten dan ook dat we veel doelpunten zouden zien en dat we het daar warm van zouden krijgen. Maar eerst nog terug naar de tunnel voordat de scheidsrechters en spelers er zouden zijn. Daar kwam Koelie al aangelopen en die wilde graag met Cas op de foto. De wedstrijdbal lag inmiddels al klaar en scheidsrechter Rob Dieperink was in aantocht. Cas mocht met de wedstrijdbal het veld oplopen om deze op de middenstip klaar te leggen voor de wedstrijd. Snel bij het VVV-logo naast het veld nog even op de foto om vervolgens naar de tribune te gaan voor de wedstrijd, want Cas wilde zo min mogelijk van de wedstrijd missen. 

Maar voordat we zaten zag Cas al op het scorebord dat ADO had gescoord. Dat was niet de bedoeling. Deze score bleef tot aan de rust ongewijzigd. Cas en Sten bleven hun club steunen door met de harde kern mee te zingen. Het mocht helaas niet baten, want ook oud VVV-er Sem Steijn scoorde nog tegen en uiteindelijk werd het een pijnlijke 0-5 nederlaag voor VVV. 

Maar het mocht de pret niet drukken, want toen we terugliepen vanaf de tribunes naar het spelershome kwamen we Simon Janssen nog tegen! Simon ging nog samen met Cas op de foto en zette zijn handtekening op het shirt van Cas! Maar daarmee was het voor Cas nog niet klaar, er stond namelijk nog een meet & greet met de spelers op het programma. Van FC Robinstijn kreeg Cas een sjaal en VVV -shirt en deze had Cas al snel klaar liggen op de tafel zodat de spelers er een handtekening op konden zetten. De spelers namen na de wedstrijd allemaal de tijd om langs te komen. Cas kreeg voetbalschoenen én keepershandschoenen, en natuurlijk mocht hij met elke speler op de foto. 

De nederlaag was dan ook snel vergeten en voor Cas en zijn familie was het een geweldige ervaring en een dag om nooit te vergeten! 

 

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door

  •  onze Wenspartner MCO Infra uit Kinrooi