Bezorg een kind een dag om nooit te vergeten!

Terug

Zondag 30 augustus staat onze eerste wensvervulling van het seizoen 2015-2016 op het programma! Uiteraard gaan we er weer een mooi seizoen van maken en hopen we weer veel families een dag te bezorgen om nooit te vergeten. Ken jij iemand die wel zo’n dag kan gebruiken én past binnen onze doelgroep? Meld hem of haar dan nu aan!

Klik hier voor onze richtlijnen én aanmeldformulier!

Er zijn genoeg redenen waarom een kind het verdiend om eens een keer in het zonnetje gezet te worden. Een kind kan ernstig ziek zijn of juist een zware ziekte hebben overwonnen, maar kan ook op een andere manier een zware periode doormaken of achter de rug hebben. Helaas zijn er voorbeelden genoeg.

Stichting FC Robinstijn wil voor deze kinderen iets extra’s kunnen betekenen. Voor veel kinderen is voetbal een geweldig ‘medicijn’ om even alles te kunnen vergeten. Het geeft kinderen (en hun familie) weer nieuwe energie en kracht om door een moeilijke periode heen te komen.

Iedereen (ouders, familieleden, vrienden, etc.) kan een wensaanvraag indienen voor een kind. Uiteraard dient het kind wel tot de doelgroep van FC Robinstijn te behoren en dient de aanvraag aan bepaalde criteria te voldoen.