Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

4 september 2022

Zondag 4 september 2022 staat alles klaar om de 9 jarige Danae te verwelkomen. Om 11.30 uur ontmoeten we een zenuwachtige Danae samen met haar moeder en opa in de Geusselt. Na een drankje en een korte uitleg wat er allemaal gaat gebeuren worden de zenuwen ietsje minder.  

Na een foto en een knuffel met mascotte Bèr de Batteraof is het tijd om het tenue van FC Robinstijn aan te doen en naar de spelerstunnel te lopen. We moeten nog even wachten maar dan mag ze naast scheidsrechter Dennis Higler gaan staan. Nog snel een foto en dan komt ze onder luid gejuich en vuurwerk met de bal het veld op lopen.  

Het is niet alleen een speciale middag voor Danae maar ook voor opa. Door zijn gezondheid heeft hij al tijden geen wedstrijd van MVV meer kunnen bezoeken. Samen met zijn dochter en kleindochter zit hij trots op de tribune.  

Na de wedstrijd mocht Danae nog even het veld op waar Thomas van Bommel haar een MVV sjaal komt overhandigen en waar ze al een mooie foto samen met haar idool Romain Matthys kan maken.   

Maar de middag is nog niet voorbij. Terug in de Businesslounge komen er nog spelers en zelfs de trainer langs voor een praatje en het maken van een mooie foto.

Het was een geweldige middag met een enthousiaste Danae. Ze vertelde dat ze het SUPERRRRRR heeft gevonden. En op de vraag wat vond je het leukst antwoordde ze ALLES!. 
Haar moeder laat weten dat ze op en top hebben genoten. “Echt sjiek, ze raakt er niet over uitgepraat. Nogmaals bedankt.” 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom
  • Spelers & Staf MVV