Denzel Dumfries ambassadeur FC Robinstijn

Terug

Met grote trots presenteren we PSV-speler en Oranje-international Denzel Dumfries als nieuwe ambassadeur. Denzel is na Jorrit Hendrix de tweede speler van de Eindhovenaren die zich als ambassadeur gaat inzetten voor FC Robinstijn.

FC Robinstijn voorzitter Pieter van Bussel: “Het contact met Denzel is vorig seizoen, toen hij nog voor SC Heerenveen speelde al tot stand gekomen en hij hoefde er geen seconde over na te denken om zich voor FC Robinstijn in te gaan zetten. Mede door zijn mooie transfer naar en drukke programma bij PSV heeft de presentatie iets langer op zich gewacht, maar het mag duidelijk zijn dat we ontzettend blij zijn met Denzel als nieuwe ambassadeur. Denzel is een hele betrokken en enthousiaste jongen, razend populair bij onze doelgroep en daarmee een fantastische aanwinst voor FC Robinstijn.”

Tijdens de wedstrijd tegen SC Heerenveen vervulde FC Robinstijn de wens van Justin en hij wilde niets liever dan zijn favoriete speler Denzel Dumfries na de wedstrijd ontmoeten. Daar werkte Denzel uiteraard graag aan mee en hij gaf Justin zelfs zijn schoenen van die wedstrijd cadeau.
Denzel Dumfries: “Ik ben hartstikke trots dat ik ambassadeur mag zijn van FC Robinstijn. De stichting laat fantastische voetbalwensen in vervulling gaan en ik vind het mooi dat ik daar voortaan ook een steentje aan mag bijdragen, zoals onlangs bij de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik kijk er naar uit om samen met FC Robinstijn nog veel meer kinderen de dag van hun leven te gaan bezorgen.”