Een potje FIFA met Perr..!

Terug

16 december 2021

Op 16 december rond het middaguur stond Didier klaar om naar het ziekenhuis te gaan….  

Althans dat dacht hij. Totdat er werd aangebeld en Maurice en Marc door FC Robinstijn en de vraag kwam of “hij wat te doen had deze middag?” Verrast en vragend keek hij naar vader Martin, want als hij mocht kiezen wilde hij misschien wel met FC Robinstijn op pad. Die lichte twijfel was helemaal weg me toen hem ook nog een AJAX-sjaal werd overhandigd. De reis zou richting Amsterdam gaan, maar wat daar allemaal staat te gebeuren blijft nog een vraagteken… 

Didier stapt samen met ouders Martin en Natasja en zus Esmee vol verwachting in het taxibusje wat hen richting Amsterdam zou brengen. Het werd snel duidelijk dat naast AJAX ook Max Verstappen een grote favoriet van hem was. Na de bizarre kampioensrace van de zondag ervoor op TV, nu ook nog richting Amsterdam. Eigenlijk te mooi om waar te zijn? 

Op enig moment realiseerde Didier dat de Johan Cruyff Arena inderdaad de bestemming zou zijn en de spanning nam toe. Aangekomen bij de Arena werd een kleine lunch genuttigd waarna Didier plotseling werd “overvallen” door presentator Jorn en een echte cameraploeg van TEN Content Agency. Met goedkeuring van de ouders zou deze dag worden gefilmd, hoe gaaf is dat?  

Nou….voor Didier voelde het in begin nog wel wat ongemakkelijk, maar dat verdween snel toen hij door Ajax en Arena-expert Roy vol enthousiasme werd rondgeleid door de Johan Cruijff Arena en hij de camera’s min of meer niet meer zag. Hij kreeg een heuse VIP tour door het stadion en zag alles: de kleedkamers, de koninklijke lounge en nog veel meer. Helaas was de perszaal bezet door Ajax-trainer Erik ten Hag voor zijn perspraatje voor De Klassieker van zondag. 

Aan het einde van de rondleiding mocht Didier via de spelerstunnel het veld betreden en werd hij meegenomen naar een plek achter één van de doelen van de Arena. Daar stond de Kampioenen Camper van FC Robinstijn en hij werd door Jorn uitgenodigd om naar binnen te gaan. Hoe gaaf zeg die Camper, het leek wel een kleedkamer met een mooi groot scherm. Hier kreeg hij een persoonlijke videoboodschap van zijn idool Perr Schuurs te zien. Perr vertelde aan Didier dat hij het heel erg leuk vond dat hij vandaag te gast was in de Arena en dat hij het jammer vond dat hij niet aanwezig kon zijn vanwege het drukke programma met Ajax, maar dat hij hoopte dat hij een leuke dag had gehad. En dat Didier zijn eregast zou zijn, wanneer er weer publiek bij de wedstrijden welkom is… 

Blij en ook wel een tikkeltje teleurgesteld dat Perr er niet bij kon zijn, verliet Didier de Camper om zijn ouders te vertellen van de videoboodschap.  En net op het moment dat hij vertelde dat Perr er niet bij kon zijn werd hij van achter ineens op zijn schouder getikt… Didier draaide zich om en ineens stond Perr daar toch naast hem… Verrassing! Riep Perr met een stralende lach. Didier schrok ervan en kon zijn ogen niet geloven. Die verwondering in zijn ogen.. Wat een magisch moment! 

Perr kwam natuurlijk niet met lege handen en overhandigde zijn echt gedragen Champions League shirt aan Didier. Vervolgens daagde hij Didier uit voor potje FIFA in de Kampioenen Camper. Het Ajax van Didier nam het op tegen het Ajax van Perr. Beide heren namen het potje zeer serieus, maar uiteindelijk won toch Didier met 3-0.  

Maar ook de volgende verrassing diende zich aan, want ook Ryan Gravenberch meldde zich bij de Camper. Ryan had kort daarvoor de voetbalwens van Keyon in vervulling laten gaan en daarom kwamen ze samen ook nog even naar Didier en Perr. Didier kon het bijna niet geloven. Nog een Ajacied! Wat ontzettend vet allemaal. 

Er werd over en weer wat gedold met elkaar en natuurlijk moesten er handtekeningen gezet worden op hun shirts. De twee boys ontvingen ook nog een Champions League bal en ook die werden voorzien van een mooie krabbel. Er werden mooie foto’s gemaakt en de Ajacieden spraken zelfs enkele persoonlijke boodschappen in voor de beste vrienden van Didier en Keyon. Als slotstuk kregen Didier, Keyon, Perr, Ryan en Jorn van wenspartner Mr. Marvis ook nog mooie shorts cadeau.  

Na al deze onvergetelijke ervaringen werd de terugreis benut om alle indrukken een plekje te geven. Moe, maar ontzettend blij en voldaan werden Didier, Martin, Natasja en Esmee thuisgebracht. Didier was nog een beetje beduusd van wat hem vandaag allemaal was overkomen. Het was onvergetelijk! 

 

Reactie familie Tetteroo: 

“We hebben een geweldige middag beleefd. De opbouw naar de ontmoeting met Perr was super. En de reactie van Didier toen Perr achter de Camper vandaan kwam was onbetaalbaar!  

Bedankt voor deze onvergetelijke dag!”  

Didier, Martin, Natasja en Esmee 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Mr. Marvis Amsterdam als wenspartner van deze bijzondere wens 
  • FC Robinstijn ambassadeurs Perr Schuurs en Ryan Gravenberch 
  • Jorn, Marije en de hele filmcrew van TEN Content Agency 
  • Tourguide Roy van de Johan Cruyff Arena 
  • BSR Agency en fotografen Joris Verwijst en Rene Nijhuis 
  • Movico, Deurne  
  • Brunschot, Oirschot 
  • Driessen Autogroep, Eindhoven