Fan of the Match bij VVV Venlo

Terug

19 maart 2022

Afgelopen zaterdag was het na maanden weer zover! We konden weer richting stadion De Koel om iemand in het zonnetje te gaan zetten! Dilara, 9 jaar uit Venlo, was de gelukkige en ze had extra geluk want de wedstrijd tegen FC Emmen stond in het teken van het afscheid van clubicoon Danny Post. En dat laatste was in Venlo niet onopgemerkt gebleven, want het was een drukte van jewelste. Erg mooi dat zoveel fans bij het afscheid van hun aanvoerder wilden zijn.

Dilara had er zin in samen met haar broertje Milano en hun ouders. In officieel FC Robinstijn tenue gingen we via de beroemde trap richting spelerstunnel en veld. De spelers waren al begonnen aan de warming-up dus die konden we zo mooi van dichtbij bekijken. Dilara en Milano mochten ook even plaatsnemen in de dug-out van VVV en kregen daar toen even bezoek van trainer Jos Luhukay, die samen met hen op de foto ging.

Maar de spanning steeg want het was nog maar enkele minuten voor het eerste fluitsignaal. De reservespelers kwamen al naar beneden en gingen nog even met Dilara op de foto. De wedstrijdbal lag inmiddels klaar en ook scheidsrechter Martin Perez was in aantocht. Snel nog even een foto en toen was het grote moment daar. Dilara mocht de wedstrijdbal in handen nemen en liep vol trots naar de middenstip. Ze was zo enthousiast dat ze er zelfs een sprintje voor trok. Nog even een onderonsje met Koelie en toen snel omkleden en richting de tribune. De eerste helft was aantrekkelijk en VVV had enkele goede kansen. Helaas zakte het de 2e helft wat terug en wist FC Emmen met 0-2 te winnen.

Maar daarmee was het voor Dilara en Milano nog niet klaar, want er stond nog een meet & greet met de spelers op het programma. Van FC Robinstijn kregen ze beiden nog een mooi VVV-shirt waarop ze de handtekeningen konden laten zetten. Het duurde ook niet lang of de eerste handtekeningen stonden al op de shirts en de eerste foto’s met spelers waren al gemaakt. En werkelijk alle spelers kwamen even langs voor een praatje, een foto en een handtekening. Keeper Delano van Crooy overhandigde zelfs zijn keeperhandschoenen aan Dilara en van verzorger Harold ontvingen beide kids een aanvoerdersband van Danny Post. Hoe mooi zou het zijn als hun grote held zelf ook nog even langs zou kunnen komen om ze van een handtekening te voorzien….

En natuurlijk maakte Danny daar graag even tijd voor. Ook hij kwam gezellig nog even langs en nam alle tijd voor Dilara en Milano. Zijn handtekening moest niet alleen op de aanvoerdersbanden, maar ook op de shirts en de speciale Danny Post posters. En zo eindigde deze mooie dag geheel in stijl. Een dag met veel bijzondere momenten waaraan nog vaak met veel plezier zal worden teruggedacht.

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door:

  • BaXer!