De Taalbrug doneert fantastisch bedrag aan FC Robinstijn

Terug

In december 2017 was er bij SO-school de Taalbrug in Helmond een heel speciale Kerstmarkt, want de leerlingen hadden FC Robinstijn als goede doel uitgekozen. In aanloop naar de kerstmarkt kregen de kinderen daarom op school het verhaal achter FC Robinstijn te horen en konden ze in een filmpje zien hoe een wensdag er precies uit ziet.

De kinderen vonden het supermooi en wilden zich daraom tijdens de Kerstmarkt heel graag voor onze stichting in gaan zetten. En dat is gebleken ook! Niet alleen stroomden er allerlei mooie wensen binnen in de wensboom die we op school hadden geplaatst, maar ook werd er een fantastisch bedrag door de kinderen opgehaald. We mochten onlangs dan ook het prachtige bedrag van € 472,70 in ontvangst nemen. Een dikke dankjewel daarvoor!

Maar FC Robinstijn zou FC Robinstijn natuurlijk niet zijn, als we niet ook een wens uit de wensboom in vervulling zouden laten gaan. De keuze is daarbij gevallen op de wens van de 8-jarige Jord. Jord is een echte Ajax-fan en speciaal van onze ambassadeur Lasse Schöne. Jord zou dolgraag een Ajax-shirt willen met alle handtekeningen. We hadden daarom al een Ajax rugzak, bal en sjaal voor hem meegenomen toen we de gekozen wens bekendmaakten, maar dat shirt gaan we natuurlijk ook voor je regelen Jord… En als extra verrassing mochten we van onze partnerclub Helmond Sport bekendmaken dat de kinderen van de Taalbrug ook een keer mogen meelopen in line-up bij een thuiswedstrijd. Uiteraard werd dit bericht met flink gejuich begroet!