Primeur voor Dox als Fan of the Match bij FC Den Bosch! 

Terug

29 april 2022

Vrijdag 29 april was het eindelijk zo ver, de eerste Fan of the match bij FC Den Bosch. Aan de voorbereidingen kon het niet liggen en ook Fan of the match Dox was er helemaal klaar voor. Deze speler van de Special Talents van FC Den Bosch stond ruim voor de wedstrijd klaar met zijn ouders en zijn vriendje Tygo. Bij de hoofdingang van de club werden zij ontvangen door algemeen directeur Rob Almering die alle hoeken van De Vliert aan de speciale gasten liet zien. 

Na de rondleiding was het tijd om Dox in het officiële FC Robinstijn tenue te hijsen en kon hij daarna samen met zijn vriendje richting spelerstunnel. Daar werd hij opgewacht door teammanager Pieter Tuns die ervoor zorgde dat Dox alle spelers met een boks de warming up in kon sturen. Daarna gingen de jongens ook zelf het veld op om met de warming up van de reservespelers mee te doen. Na een uitgebreide rondo en een spelletje lummelen werd er ook nog tijd gemaakt om op goal te schieten. Met kersverse FC Robinstijn ambassadeur Teun van Grunsven op doel schoot Dox vol overgave op de goal! 

Nu was het tijd voor het officiële moment waarop Dox met de scheidsrechter mee het veld op mocht. Met de bal onder zijn arm liep hij trots het veld op waar hij het muntje van de scheids letterlijk zo hoog als hij kon omhoog wierp. Daarna sprintte hij het veld af, waarna zo snel mogelijk de tribune opgezocht werd. Na lang wachten op een doelpunt viel in de 86 minuut gelukkig het winnende goal voor Den Bosch. 

Ondanks de vermoeidheid had Dox nog alle geduld om de spelers van FC Den Bosch op te wachten in de business lounge van de club. Daar werden door alle spelers 2 handtekeningen gezet, één op papier en één op de voetbalschoenen van Dox. Ook was er ruime tijd voor foto’s met alle spelers.  

Moe maar voldaan ging Dox die avond met een volle tas met cadeaus van FC Den Bosch en een fantastische ervaring rijker naar huis.  

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf FC Den Bosch 
  • FC Den Bosch Foundation 
  • Movilab 
  • Kees Vos Fotografie 
  • Wenspartner Freesmij