FC Robinstijn strikt wederom een topper als ambassadeur

Terug

In navolging van onder meer Matthijs de Ligt, Denzel Dumfries en Clint Leemans hebben we nu opnieuw een topper voor onze club weten te strikken! VVV Venlo-speler Evert Linthorst maakt een transfer naar FC Robinstijn en is de nieuwste ambassadeur van onze club.

Als ambassadeur komt Linthorst oud-trainer Maurice Steijn tegen, evenals oud VVV-ers en oud-ploeggenoten Clint Leemans en Damian van Bruggen.

FC Robinstijn is landelijk maatschappelijk partner van VVV-Venlo en de VVV Foundation. De stichting laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Denk hierbij aan:

*kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
*kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
*kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven;

FC Robinstijn probeert de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit te laten komen. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze wens “op maat” te vervullen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld.

Op deze manier bezorgt FC Robinstijn, samen met haar samenwerkingsclubs én voetbalambassadeurs zoals Evert Linthorst, kinderen écht de dag van hun leven! Want het mooiste geluk, is toch het geluk van een kind…

Welkom bij de mooiste club van Nederland, Evert!