FC Den Bosch nieuwe partnerclub FC Robinstijn!

Terug

29 april 2022

Met trots presenteren we FC Den Bosch als nieuwe partnerclub van FC Robinstijn. Vrijdag 29 april vond de officiële aftrap van de onderlinge samenwerking plaats rondom de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Esther Vroegh (FC Den Bosch Foundation) en Pieter van Bussel (FC Robinstijn) tekenden in het bijzijn van FC Den Bosch-speler Teun van Grunsven de samenwerkingsovereenkomst voor de komende 3 seizoenen. Tevens werden voor aanvang van de wedstrijd shirts met elkaar uitgewisseld om het partnership te beklinken. Van Grunsven is namens de Bossche club de nieuwe ambassadeur van FC Robinstijn.

Voortaan is er bij elke thuiswedstrijd van FC Den Bosch in Stadion De Vliert ook een Fan of the Match. Voor een kind met een blauwwit FC-hart en met een bijzondere achtergrond wordt dan een unieke middag of avond verzorgd. De Fan of the Match is bijvoorbeeld bij de warming-up op het veld, gaat op de foto in de dug-out, doet een rondo met de reserves en loopt vooraan met de arbitrage én de wedstrijdbal in de line-up het veld op. Na de wedstrijd zijn er ontmoetingen en fotomomenten met spelers en staf. Vanaf volgend seizoen zullen er ook een aantal bijzondere wensen bij FC Den Bosch vervuld gaan worden en daarnaast ondersteunen FC Robinstijn en de FC Den Bosch Foundation binnen het partnerschap het bijzonder voetbal voor kinderen met een indicatie. Zodat zij voor een dag een échte profvoetballer kunnen zijn.

Kinderen kunnen al voor een Bijzondere Wens of als Fan of the Match aangemeld worden via de website van FC Robinstijn, www.fcrobinstijn.nl.

Fotografie: Kees Vos