FC Robinstijn organiseert G-Stars toernooi voor kinderen met beperking

Terug

Op zaterdag 4 mei organiseert FC Robinstijn een G-Stars toernooi speciaal voor kinderen met een beperking. In het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven in Eindhoven wordt tussen 13:00 uur en 18:00 uur de droom van verschillende kinderen om zich een echte profvoetballer te voelen werkelijkheid. 

Deel uitmaken van een echt voetbalteam

Vrijwel ieder kind dat voetbalt, droomt van een mooie carrière als profvoetballer. Ook kinderen met een geestelijke- of lichamelijke beperking. FC Robinstijn wil ook deze groep de kans bieden om zich voor één dag een echte profvoetballer te voelen en daadwerkelijk een speler te zijn van een echte betaalde voetbalorganisatie. Het G-Stars toernooi laat deze droom uitkomen. De kinderen krijgen tijdens het toernooi de kans om mee te spelen met verschillende voetbalclubs. De deelnemende clubs zijn: Roda JC, Fortuna Sittard, Helmond Sport, VVV-Venlo, ADO Den Haag en Ajax (Only Friends).

Een onvergetelijke dag voor iedereen

Ook voor de aanwezige ouders, broertjes en zusjes van de deelnemende kinderen valt er genoeg te beleven tijdens het toernooi. Zo zijn er verschillende stands en kramen aanwezig van sponsoren, waaronder FC Robinstijn zelf. Voor de kinderen zijn er speelkussens aanwezig om even alle energie eruit te gooien en te genieten van een moment samen. Kortom: een onvergetelijke dag voor iedereen.

Over FC Robinstijn

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje te worden gezet. Denk hierbij aan:

  • Kinderen die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
  • Kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
  • Kinderen die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven.

 

Het G-Stars toernooi wordt ondersteund door de Dirk Kuyt Foundation, Actionsign, HSU Rail Facility en Vlaggenleverancier.nl.