Giel

Terug

15 april 2022

Een magische Goede Vrijdag voor Giel bij VVV! 

Tijdens de wedstrijd VVV-Venlo – Telstar op Goede Vrijdag was Giel Smeets onze Fan of the Match. Ruim voor de wedstrijd was Giel al aanwezig, samen met zijn broertje, moeder, oom en oma. Giel gaf aan dat hij het wel een beetje spannend vond allemaal. Duidelijk werd wel al meteen dat we hier met een echte VVV Familie te maken hadden.   

Het FC Robinstijn tenue zat als gegoten en tijdens de warming up was Giel in de dug-out, naast én op het veld te vinden. Op de foto met trainer Jos Luhukay en tijdens de warming up deed hij mee aan de rondo met de wisselspelers. De bij HBSV geleerde techniek kon hij goed gebruiken. Hij straalde van oor tot oor …. 

Koelie ontving hem voor de wedstrijd en daarna volgde de gang naar de middenstip met de scheidsrechter, gevolgd door de teams van VVV-Venlo en Telstar. Op de tribune zag hij zijn favorieten met 3-2 de wedstrijd winnen. Helemaal super! ….maar daarmee was het voor Giel nog niet gedaan.  

Verzorger Harold kwam met echte keeperhandschoenen van de club en hij kreeg een shirt van VVV-Venlo. De handtekeningen van de diverse spelers zouden hier een mooie plek op gaan krijgen. De spelers kwamen langs, maakte een praatje en gingen met Giel en zijn broertje op de foto. Als special guest kwam ook onze ambassadeur Evert Linthorst nog voorbij. Tjonge jonge het kon maar niet op en de lach van de zenuwen en spanningen was een grote ‘smile’ van oor tot oor geworden. Magisch mooi! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf VVV Venlo
  • verzorger Harold in het bijzonder voor zijn enorme betrokkenheid en inzet. Mercikes!