Gijs en Romy oog in oog met hun Feyenoord-helden!

Terug

13 september 2022

Je Feyenoord-helden ontmoeten en alle handtekeningen op je shirt verzamelen? Deze wens van Gijs en Romy ging in vervulling op een zonnige dinsdagochtend bij de training van Feyenoord! 

Het weekend vooraf werden Gijs, Romy en hun ouders verrast door vrienden en familieleden en werd bekend gemaakt dat er dinsdag geen school en werk op het programma stond, maar een ritje naar Rotterdam. 

Gijs en Romy werden ontvangen bij de Kuip. Ze waren nog een beetje stil en verlegen, maar toen duidelijk werd dat ze iets mochten uitzoeken in de Feyenoord Fanshop kwam de eerste glimlach al op hun gezicht. Twee mooie rood-witte Feyenoord shirts later gingen we op weg. 

Met z’n allen in de auto reden we eerst nog even lang de andere kant van de Kuip voor een foto van het stadion. Daarna reden we door naar het trainingscomplex 1908, waar het ontvangstcomité van Feyenoord stond al op ons te wachten. 

Vanaf een speciale plek langs het trainingsveld, in het zonnetje, konden we de training volgen. Er werd van alles uitgelegd over de metingen die op het veld gedaan werden: zo wordt de intensiteit van de training gemeten en een drone houdt overzicht op het veld. Gijs en Romy hadden echter alleen oog voor de spelers. 

Nadat de spelers en staf nog afscheid hebben genomen van Frank Arnessen, was de training ‘eindelijk’ ten einde en konden broer en zus eindelijk de Feyenoord spelers ontmoeten. Timber was favoriet en gelukkig kwam hij al snel. Met hem en o.a. Trauner en Geertruida een mooie groepsfoto gemaakt. En natuurlijk werden alle handtekeningen verzameld op een Feyenoord shirt. Maar niet op hun nieuwe shirt, want die moest ‘nieuw’ blijven. Hierna volgende nog veel meer spelers en ook keeper Bijlow was van de partij. Ook trainer Arne Slot nam rustig de tijd om een persoonlijk praatje te maken met vader van Gijs en Romy. 

Nadat alle handtekeningen gezet waren was het tijd om weer te gaan. Nog even naar de Kuip terug, voor momentje en een fotosessie bij het veld. Daarna nog de laatste wens van de kinderen: naar de Mc Donalds. Daar aangekomen viel alle spanning van de gezichtjes af en werd er met een grote glimlach genoten van een heerlijke maaltijd.  

Dit was een echte topmiddag! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf Feyenoord 
  • Feyenoord Foundation & Krista Bakker (Bijzondere Wensen Feyenoord)