Fan of the Match Fortuna Sittard

Terug

17 september 2022

De wedstrijd Fortuna Sittard – Excelsior op zaterdag 17 september 2022 (aanvang 21:00 uur) in het Fortuna Sittard Stadion zou voor Gino een speciale avond worden. Niks vermoedend kwam Gino aan bij het stadion van Fortuna. Gino dacht dat hij iets moest komen afgeven en dan naar de wedstijd ging kijken. Dit pakte mooi even anders uit voor Gino….! 

Gino werd door de begeleiders van FC Robinstijn (Maurice en Ellen) ontvangen in het stadion. Gino was helemaal verbaasd toen hem werd uitgelegd dat hij deze avond de Fan of the Match mocht zijn bij Fortuna. Die glimlach die toen op zijn snoetje verscheen, is er de hele avond niet meer af gegaan. 

In de business-lounge van Fortuna was de FC Robinstijn tafel klaargezet waar Gino de aanvoerdersband van deze wedstijd in ontvangst mocht nemen. Ook Hub en Jordy van Fortuna heetten Gino welkom en vertelden het programma van de avond in korte lijnen. 

Nadat de line-up Fan of the Match van Fortuna zich bij de groep had gevoegd werd de kleine rondleiding door het stadion (geleid door Hub) ingezet. Na de eerste indrukken bleef de lach op het gezicht van Gino. De outfit van FC Robinstijn werd aangetrokken om richting het veld te gaan voor de wedstrijd. Hier werd door de reservespelers van Fortuna een rondo gedaan met Gino, en kon Gino even zijn skills laten zien. 

Gino mocht voor aanvang van de wedstijd met de scheidsrechter Van de Graaf (en de wedstijdbal) het veld oplopen. Ook heeft Gino de toss mogen verrichten, die voor degenen die thuis de wedstijd hebben gezien via ESPN goed te volgen was. Normaal gesproken gaan wij na de toss snel naar de mooie plaatsen op de tribune waar de wedstijd kan worden gevolgd. Alleen had Fortuna nu nog een mooie verrassing voor Gino (en begeleiding) in petto. Zij mochten plaats nemen in de VIP-dug-out naast de dug-out van Fortuna. 

Het uitzicht en de sfeer in het stadion waren vanaf hier helemaal super. Er werd dan ook door Gino volop genoten en die glimlach was er nog steeds. 

De wedstijd werd door Fortuna afgesloten met een 1-0 winst (doelpunt Vita). Dat Burak Yilmaz na de wedstijd nog even persoonlijk naar Gino kwam was zeker een kers op de taart voor Gino. Maar er volgde nog een extra kers, Gino mocht op de foto met Wesley Sneijder (die ook aanwezig was). Nadat de indrukken een beetje waren ingedaald, was het tijd om deze bijzondere avond af te sluiten. 

 

Gino: “Het was super en kei cool om mee te maken….!!!!! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf Fortuna Sittard 
  • Wesley Sneijder 
  • Scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten 
  • Hub voor de geweldige rondleiding 
  • Medewerkers Fortuna Sittard.